fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Promosi bekas makanan Lockware by DAG jadi rebutan ramai

Promosi bekas makanan Lockware by DAG jadi rebutan ramai

Das Abdul Global Sdn. Bhd.
On October 15, 2021

Baru-baru ini DAG mengadakan Promosi Octoborn selama 3 hari yang mana menawarkan diskaun untuk bekas makanan Lockware by DAG dengan harga durian runtuh sehingga hampir 60%. Selama 3 hari berlangsung bekas makanan Lockware by DAG

Jual Bantal DAG boleh dapat Tilam bernilai RM4000

Jual Bantal DAG boleh dapat Tilam bernilai RM4000

Das Abdul Global Sdn. Bhd.
On October 11, 2021

Berita baik buat semua, pada bulan Oktober ini Das Abdul Global (DAG) akan mengadakan kempen istimewa iaitu Kempen Octoborn sempena bulan kelahiran CEO DAG, Tuan Das Abdul yang mana akan menghadiahkan Tilam bernilai RM4000 kepada

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Das Abdul Global Sdn. Bhd.
On September 27, 2021

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau boleh tak nak langsung anak sakit walaupun selsema je. Salah

Tidur 1 nikmat yg mahal..sapa nak lena jom beli bantal DAG

Tidur 1 nikmat yg mahal..sapa nak lena jom beli bantal DAG

Das Abdul Global Sdn. Bhd.
On September 24, 2021

Dimalam hari antara paling nikmat, kita boleh tidur sebab ramai orang tidak boleh tidur.Di sebalik nikmat tidur ada satu lagi nikmat iaitu tidur yang lena atau nyenyak. Ramai yang boleh tidur tapi tidak lena, gelisah

PREVNEXT

Artikel Terkini

Dapat  Informasi  mengenai penjagaan  bantal & kekemasan bilik

Dapatkan cerita insprirasi dan tips dari Das Abdul Global(DAG) untuk tambah ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan serta kerjayaan agent yang bersama DAG

Kejayaan DAG

Kejayaan DAG

Usahawan DAG

Usahawan DAG

Tips Usahawan DAG

Tips Usahawan DAG

Tips Penjagaan Bantal

Tips Penjagaan Bantal

Gaya Hidup Sihat DAG

Gaya Hidup Sihat DAG

DAG Buzz

DAG Buzz

Artikel Terkini

Dapat  Informasi  mengenai penjagaan  bantal & kekemasan bilik

Dapatkan cerita insprirasi dan tips dari Das Abdul Global(DAG) untuk tambah ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan serta kerjayaan agent yang bersama DAG

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Bahaya Pressure Ulcer

Peredaran darah yang lancar adalah amat penting terutamanya bagi pesakit yang terlantar di katil. Pesakit seperti ini perlu dijaga dengan rapi agar masalah pressure ulcer

Bahaya Pressure Ulcer

Peredaran darah yang lancar adalah amat penting terutamanya bagi pesakit yang terlantar di katil. Pesakit

Bantal DAG Percuma

Bagai mengantuk disorongkan bantal, peribahasa yang membawa maksud memperoleh apa yang benar-benar diingininya. Benda pertama

Welcome Back Bloom!

Comforter Bloom yang menjadi kegemaran ramai kini tampil membuat kejutan dengan muncul kembali buat kali

Cukup Prihatinkah Kita?

Menjengah di usia 57 tahun penubuhan persekutuan Malaysia, tahun ini sekali lagi kita berkesempatan untuk

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "