fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Nak Balik Kampung? Tinggalkan Rumah Anda Dalam Keadaan Selamat

Nak Balik Kampung? Tinggalkan Rumah Anda Dalam Keadaan Selamat

sarah.mkhir
On April 23, 2022

Bulan Ramadhan hanya berbaki kurang daripada 10 hari lagi, semangat raya semakin berkobar-kobar. Mana tak nya dah dua tahun tak dapat pulang beraya ke kampung. Tahun ini perasaan teruja tu lain macam. Namun begitu, jangan

Sekat Nafsu Belanja Guna Duit KWSP RM10K

Sekat Nafsu Belanja Guna Duit KWSP RM10K

sarah.mkhir
On April 21, 2022

Peralihan fasa endemik sememangnya memberi nafas baharu kepada rakyat Malaysia khususnya setelah lebih dua tahun bertarung dengan penularan Covid-19. Pelbagai kelonggaran diberikan, pelajar boleh kembali ke sekolah, kilang dibenarkan buka semula, peniaga sudah mampu mencari

Jom Buat Duit Raya Kepok-kepok Dengan DAG

Jom Buat Duit Raya Kepok-kepok Dengan DAG

sarah.mkhir
On April 21, 2022

"Alamak raya dah nak dekat ni, persiapan raya belum cukup lagi tapi duit dah banyak keluar macam air" Tambahan pula dengan ekonomi yang belum stabil disebabkan pandemik, ramai yang mengeluh soal kewangan. Haaa jangan risau,

“Mana-mana rancak” – Usahawan DAG Tak Menang Tangan, Pecut Masuk Gear 5

“Mana-mana rancak” – Usahawan DAG Tak Menang Tangan, Pecut Masuk Gear 5

sarah.mkhir
On April 20, 2022

Bagi 4 biji bantal lama, dapat 2 biji bantal baharu DAG! Bantal lama jangan dibuang, tukarkan dengan reseller DAG dan korang akan dapat dua biji bantal baharu H- Class Pro dengan nilai RM70 sahaja. Bermula

PrevNext

Artikel Terkini

Dapat  Informasi  mengenai penjagaan  bantal & kekemasan bilik

Dapatkan cerita insprirasi dan tips dari Das Abdul Global(DAG) untuk tambah ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan serta kerjayaan agent yang bersama DAG

Kejayaan DAG

Kejayaan DAG

Usahawan DAG

Usahawan DAG

Tips Usahawan DAG

Tips Usahawan DAG

Tips Penjagaan Bantal

Tips Penjagaan Bantal

Gaya Hidup Sihat DAG

Gaya Hidup Sihat DAG

DAG Buzz

DAG Buzz

Artikel Terkini

Dapat  Informasi  mengenai penjagaan  bantal & kekemasan bilik

Dapatkan cerita insprirasi dan tips dari Das Abdul Global(DAG) untuk tambah ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan serta kerjayaan agent yang bersama DAG

“Alamak, Jerawat Datang Lagi!”

“Euwwww jerawat!” Menjadi kerisauan sesorang apabila muncul si jerawat di raut wajah. Bagaimanapun, tahukah anda apakah penyebab utama munculnya si jerawat tanpa kita sedar? Bantal!

Moody Sepanjang Puasa? Jom Ikuti Tips Ini

“Dah namanya puasa mestilah tak boleh makan dan minum” Menurut Dr Norashikin Amran pengambilan makanan yang terhad berbanding hari biasa menyebabkan tubuh badan manusia akan

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved