Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Viral! Cadar Ini Mampu Kurangkan Kemarahan Ibu Jika Anak Kencing Malam

Gaya hidup sihat bermula dengan mendapatkan kualiti tidur yang maksimum kerana tidur merupakan waktu rehat yang sangat diperlukan.

Malangnya, tak semua orang berjaya dapat tidur yang berkualiti atas sebab pemilihan tilam yang tidak berkualiti sehinggakan ada yang bangun tidur, terasa sakit belakang.

Lebih-lebih lagi jika berkongsi katil bersama anak-anak kecil, pastinya anda tidak terkecuali jika tiba-tiba tilam basah.

Sudah menjadi kebiasaan apabila berlakunya situasi seperti berkenaan.

Bagaimanapun ianya dapat diatasi dengan mattress protector yang berfungsi untuk melindungi tilam daripada sebarang cecair dan mudah untuk dicuci.

Material yang digunakan sangat berkualiti tinggi dengan menggunakan jenis fabrik daripada microfiber plush (seakan-akan kain tuala) di bahagian atas dan fabrik kalis air dia bahagian bawah.

Fabrik yang digunakan menjamin keselesaan berpanjangan selain menyerap lembapan dan tidak panas.

Jadi tidak ada masalah jika anak anda mempunyai masalah kencing malam atau tertumpah air – flip in second, cadar takkan basah!

Selain itu mattress protector ini juga boleh dicuci menggunakan mesin basuh yang memudahkan kerja kaum ibu.

Didatangkan dengan empat saiz berbeza iaitu single, super single, queen dan king bermula dengan harga RM60 hingga RM99.

Istimewa untuk promosi kali ini, DAG menawarkan penghantaran percuma di Semenanjung Malaysia sehingga 9 September ini.

Hubungi usahawan DAG yang terdekat dengan anda untuk pembelian atau terus ke hotline DAG.

Alami tidur yang nyenyak seperti di hotel 7 bintang!

 

Viral! Cadar Ini Mampu Kurangkan Kemarahan Ibu Jika Anak Kencing Malam

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir