fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

“Tukar Bantal, Hadiahkan Kepada Mak Ayah” – Penghantaran Terus Ke Kampung Korang

“Manis-manis lebaran
Salam kasih mohon kemaafan
Suci suci lebaran
Pesan rindu orang di rantauan”

Berkumandang lagu raya di corong radio tandanya lebaran kini semakin hampir menjelma tiba.

Korang dah tukar bantal baharu ke? Belum lagi?

Aiyooo cepat… beri sahaja bantal lama kepada kami dan korang akan dapat dua biji bantal baharu DAG.

Jika korang mempunyai bantal lama yang dah berbau, lembik, kepam atau penuh peta, berikan sahaja kepada kami.

Haaa korang akan membawa pulang dua biji bantal H-Class Pro dengan nilai sebanyak RM70 sahaja dan korang jimat sebanyak RM56. Untung kan!

Inilah masanya untuk korang hadiahkan bantal baharu kepada mak ayah di kampung. Paling best, korang tak payah susah payah bawa pulang bantal, hanya beli dan kami akan hantarkan terus kepada mak ayah korang! Yelah, dah dua tahun tak balik kampung, mestilah banyak barang nak dibawa balik.

Haaa mudah kan. Korang balik kampung dengan tenang, biar kami uruskan semuanya.

Bantal H-Class Pro ini memang sesuai itu mak ayah korang kerana bersifat anti-debu, selesa dan tidak panas. Bantal ini tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik dengan isian Polyester (fiber) lebih padat.

Dah dapat bantal baharu tu boleh hadiahkan kepada yang tersayang di kampung. Tidur lebih nyenyak dengan DAG.

Menariknya setiap penukaran bantal, korang berpeluang untuk memenangi hadiah mingguan bernilai RM1500 menerusi cabutan bertuah. Hmm banyak tu boleh shopping raya tau!

Jangan lupa tukar bantal anda sekarang!

Anda pulang dengan tenang, raya selesa bersama DAG!

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Nikmati King Collection Dengan Potongan 30%

Istimewa Syawal ini, bantal eksklusif keluaran DAG, King Collection kini kembali dengan diskaun sehingga 30 peratus. Didatangkan khas bersama sarung plastik bagi menjaga kualiti ekslusifnya,

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved