Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Bukan Omong Kosong, DAG Buktikan Ramai Berjaya Hanya Jual Bantal Je

“Macam mana lah nak survive ni, duit dah banyak habis?”

Jika anda tercari-cari peluang bisnes yang boleh menjamin masa depan anda – confirm duit takkan susut, DAG ada jawapannya.

Bukan omong kosong tapi DAG telah buktikan ramai usahawan kini mampu berjaya dengan jual bantal je.

Ramai yang telah membuktikan mereka berjaya, daripada seorang suri rumah kepada bekas jurutera kini semuanya mampu hidup senang hasil daripada jualan bantal.

Bekas juruteknik syarikat terkemuka, Ahmad Syauqi Azraei Abdul Latif misalnya mengakui hidupnya kini semakin stabil dan teratur dari segi kewangan selepas menyertai DAG.

Syauqi yang sebelum ini pernah dibuang kerja atas kekangan ekonomi semasa berkata dia kini mampu membeli sebuah rumah dengan nilai deposit RM30,000 dengan hanya menggunakan duit hasil jualan bantal.

“Pendapatan bersih hasil jualan bantal setakat ni RM3000 hingga RM4000, kalau makan gaji mungkin akan dapat RM2000 lebih,” ujarnya yang juga pernah berbulan madu di Jepun dengan menggunakan duit bantal.

Selain itu, usahawan DAG dari Melaka, Farid Izuandy misalnya pernah memberi sebuah motosikal jenama Yamaha berharga RM12,000 tunai dengan duit bantal.

“Jual bantal side income tapi boleh cover duit kereta, duit tuition anak, bayar motor, duit ASB, dalam tangan RM3000 bersih untuk sebulan,” katanya.

Melihat kepada potensi perniagaan bantal, dia kini berjaya membina sebuah kedai bantal pertama di Melaka.

Siapa kata susah jual bantal?

Pak Din misalnya membuktikan bahawa usia bukan penghalang jika anda benar-benar mahukan sesuatu.

Disaat orang lain sebayanya sedang berehat selesa dirumah, Pak Din yang kini mencecah usia 72 tahun mampu mencapai jualan peribadi sebanyak lebih RM10 ribu dengan pendapatan bersih sehingga RM3000 sebulan.

“Lebih kurang RM10 ribu itu biasa, kira senang macam tu lah dan paling tinggi adalah pada Sabtu dan Ahad, boleh mencapai sehingga RM4000 sehari,” katanya.

Dan bagi anda yang belum mendaftar sebagai usahawan kami, daftar sekarang dan anda mungkin usahawan jutawan yang kami cari.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami.

Bukan Omong Kosong, DAG Buktikan Ramai Berjaya Hanya Jual Bantal Je

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir