fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Bukan Omong Kosong, DAG Buktikan Ramai Berjaya Hanya Jual Bantal Je

“Macam mana lah nak survive ni, duit dah banyak habis?”

Jika anda tercari-cari peluang bisnes yang boleh menjamin masa depan anda – confirm duit takkan susut, DAG ada jawapannya.

Bukan omong kosong tapi DAG telah buktikan ramai usahawan kini mampu berjaya dengan jual bantal je.

Ramai yang telah membuktikan mereka berjaya, daripada seorang suri rumah kepada bekas jurutera kini semuanya mampu hidup senang hasil daripada jualan bantal.

Bekas juruteknik syarikat terkemuka, Ahmad Syauqi Azraei Abdul Latif misalnya mengakui hidupnya kini semakin stabil dan teratur dari segi kewangan selepas menyertai DAG.

Syauqi yang sebelum ini pernah dibuang kerja atas kekangan ekonomi semasa berkata dia kini mampu membeli sebuah rumah dengan nilai deposit RM30,000 dengan hanya menggunakan duit hasil jualan bantal.

“Pendapatan bersih hasil jualan bantal setakat ni RM3000 hingga RM4000, kalau makan gaji mungkin akan dapat RM2000 lebih,” ujarnya yang juga pernah berbulan madu di Jepun dengan menggunakan duit bantal.

Selain itu, usahawan DAG dari Melaka, Farid Izuandy misalnya pernah memberi sebuah motosikal jenama Yamaha berharga RM12,000 tunai dengan duit bantal.

“Jual bantal side income tapi boleh cover duit kereta, duit tuition anak, bayar motor, duit ASB, dalam tangan RM3000 bersih untuk sebulan,” katanya.

Melihat kepada potensi perniagaan bantal, dia kini berjaya membina sebuah kedai bantal pertama di Melaka.

Siapa kata susah jual bantal?

Pak Din misalnya membuktikan bahawa usia bukan penghalang jika anda benar-benar mahukan sesuatu.

Disaat orang lain sebayanya sedang berehat selesa dirumah, Pak Din yang kini mencecah usia 72 tahun mampu mencapai jualan peribadi sebanyak lebih RM10 ribu dengan pendapatan bersih sehingga RM3000 sebulan.

“Lebih kurang RM10 ribu itu biasa, kira senang macam tu lah dan paling tinggi adalah pada Sabtu dan Ahad, boleh mencapai sehingga RM4000 sehari,” katanya.

Dan bagi anda yang belum mendaftar sebagai usahawan kami, daftar sekarang dan anda mungkin usahawan jutawan yang kami cari.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami.

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Pay Day Special Hadiah Untuk Anda!

Anda sedang mencari set comforter berkualiti tinggi dengan harga super duper murah??? Inilah peluang anda untuk menyerlahkan lagi sisi kamar tidur anda dengan comforter 700

Lebih Besar Lebih Banyak Serap Air!

Lebih besar lebih banyak boleh serap air! Haaa ramai yang mencari-cari tuala yang besar dan berkualiti tinggi kan. Disebabkan itu DAG tampil mengeluarkan tuala terbaharu

Peluk Bantal Sumbang Kesihatan Yang Baik

Jika anda seorang yang suka tidur memeluk bantal, ia bukan sahaja menjadikan tidur kita lebih selesa. Bersyukurlah kerana ia memberi impak yang baik kepada kesihatan

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved