fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

2 Tahun Tak Raya Sakan, Tahun Ni Mesti Serba Baru Kan

“Semua dah ada yang baru tapi masih guna comforter lama? Lemah!”

Penting sangatkah comforter? Ada yang mengatakan impak sehelai comforter ialah untuk tampil cantik. Cantik comforter, cantiklah biliknya.

Dah dua tahun tak melaram beraya sakan, mestilah serba baru kan.

Istimewa sempena Aidilfitri kali ini, DAG menampilkan sepuluh rekaan terkini dengan kombinasi comforter bercorak dan polos.

Edisi kali ini didatangkan dengan 4 saiz berbeza dengan pilihan yang sangat menarik.

 

Size Queen
Saiz single
Saiz King
Saiz Super King
*Berikut merupakan ukuran size katil bagi panduan pembaca.

Memilih comforter tidak dapat dielakkan daripada godaan corak yang menarik. Comforter adalah elemen penting membangkitkan suasana di bilik tidur khususnya ketika lebaran menjelma tiba.

Warna dan corak comforter juga digunakan sekiranya pemiliknya mahu menukar suasana ceria dan meriahnya di hari raya.

Comforter yang paling mudah digunakan sebagai objek utama yang mendapat sentuhan berbeza daripada tahun sebelumnya. Haa dah dua tahun tak raya sakan, tahun ni mestilah semangat raya lain macam kan!

Dengan kelembutan 700 thread count, semestinya DAG menjanjikan kualiti tinggi dalam setiap keluaran.

Istimewanya dengan setiap pembelian, anda layak mendapat sebiji batal SECARA PERCUMA!

Wow! Mana nak dapat, beli satu set comforter dengan harga murah dan bawa pulang bersama sebiji bantal bernilai sehingga RM129.

Comforter size super single PERCUMA sebiji bantal Hclass Pro ( bernilai RM63)

Manakala comforter size Queen, King, super king PERCUMA sebiji bantal King (bernilai RM129)!

Jangan lepaskan peluang, dapatkan segera sehingga 28 April ini sahaja.

Dan…

Jangan lupa tukar bantal lama anda kepada bantal baru DAG sekarang sebelum terlambat.

Hubungi kami sekarang!

 

Baca lagi: “Alamak, Jerawat Datang Lagi!”

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Nikmati King Collection Dengan Potongan 30%

Istimewa Syawal ini, bantal eksklusif keluaran DAG, King Collection kini kembali dengan diskaun sehingga 30 peratus. Didatangkan khas bersama sarung plastik bagi menjaga kualiti ekslusifnya,

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved