fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Laku Keras, Promo Lockware Dilanjut Sehingga Esok

“Satu je nak cakap, korang akan menyesal kalau tak grab promosi sekarang ni!”

Haaa tudia, penangan set lockware DAG bernilai sehingga RM99, kali ni DAG buat harga lelong hanya Rm30 setiap satu. Tinggal pilih je warna kesukaan korang je.

Korang suka bekas makanan kedap udara, tahan lasak dan boleh masuk peti sejuk dan microwave? Lockware DAG lah.

Tak lupa juga boleh jadikan hadiah untuk mak ayah sempena hari raya. Makin erat, makin sayang.

Apa yang bestnya lockware DAG?

Clip Lock Body & Airtight Seal
– Yang pertama di Malaysia dengan inovasi X-Bouton yang akan mencengkam dan penutupan yang lebih kuat. Tiada lagi tumpahan lelehan makanan anda yang berkuah. Makanan juga tahan lebih lama kerana ianya kedap udara

High Durable & BPA Free
– Diperbuat daripada bahan plastik bebas BPA yang tebal dan tahan lama yang berupaya menyimpan pelbagai jenis makanan.

Mudah simpan dan kemas
– Mempunyai pelbagai saiz ideal dengan penyusunan yang kemas dan teratur dalam almari mahupun peti sejuk.

Tunggu apa lagi jom grab sekarang dengan reseller sah DAG berdekatan anda atau hubungi HQ.

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Nikmati King Collection Dengan Potongan 30%

Istimewa Syawal ini, bantal eksklusif keluaran DAG, King Collection kini kembali dengan diskaun sehingga 30 peratus. Didatangkan khas bersama sarung plastik bagi menjaga kualiti ekslusifnya,

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved