Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

“Super Cantik dan Classy!” – Rahsia Di Sebalik Warna Biru

Biru sinonim dengan warna langit dan laut. Tona ini memberi efek kepada pandangan ruang yang luas warna yang damai, sejuk dan dapat menenangkan fikiran.

Biasanya palet biru memberi dimensi suasana yang menenangkan dan dipercayai warna biru dan dipercayai boleh mengatasi insomnia, tekanan darah tinggi dan migrain.

Selain itu ia juga dikatakan mempunyai hubungan rapat dengan sifat kepercayaan dan merangsang individu berkomunikasi selain meningkatkan konsentrasi.

Keseimbangan kombinasi antara tona biru gelap dan muda mampu mengubah suasana di dalam sesebuah bilik atau ruang. Warna ini boleh diolah dengan pelbagai cara dan gaya.

Warna biru banyak dilihat sebagai warna yang memberi ketenangan dan suasana hati yang baik. Warna biru diduga dapat meningkatkan produktiviti dan membantu anda tidur dengan nyenyak dan berkualiti.

Warna dapat memainkan peranan penting dalam menciptakan suasana fikiran yang lebih positif malah juga dikatakan sebagai terapi bagi anda yang menghadapi masalah tekanan.

DAG Home kini menampilkan set comforter yang trendy tetapi masih mengekalkan unsur biru klasik menerusi Melon Diagram.


Ianya diperbuat daripada fabrik microfiber yang berkualiti tinggi dengan 700 thread count.

Melon Diagram didatangkan dengan tiga set berbeza iaitu Super Single, Queen dan King.

Bagi anda peminat rona tenang ini, jangan lupa dapatkan set comforter dengan ejen sah DAG dengan harga promosi.

Melon Diagram juga diibaratkan seperti warna langit dan laut yang pastinya akan memberi ketenangan ketika anda diulit mimpi.

Selain itu edisi kali ini juga menampilkan dua lagi rekaan berlainan iaitu Lily dan Fireworks.

Hubungi reseller DAG terdekat anda untuk keterangan lanjut.

Alaminya dengan DAG Home!

“Super Cantik dan Classy!” – Rahsia Di Sebalik Warna Biru

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir