fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Nak Tahu Cara Buat Duit? Jumpa Kami Di MAHA 2022

Nak Tahu Cara Buat Duit? Jumpa Kami Di MAHA 2022

sarah.mkhir
On August 7, 2022

Alamak duit dah surut sakan berbelanja di MAHA 2022? Haaa nak kami bantu anda top-up balik duit anda? Haaa boleh sertai kami dengan keuntungan yang besar dan anda mungkin jutawan yang kami cari. Manakala bagi

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

sarah.mkhir
On August 7, 2022

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir diadakan pada 2018 itu akan berlangsung selama 11 hari di

Sale Gila-Gila! Diskaun Sehingga 45% Bagi Set Comforter Terpilih

Sale Gila-Gila! Diskaun Sehingga 45% Bagi Set Comforter Terpilih

sarah.mkhir
On July 23, 2022

Bukan mudah nak dapatkan set comforter yang berkualiti tinggi dengan harga murah 800 thread count! Pelbagai rekaan dan warna menarik dengan harga super duper murah dengan potongan harga sehingga 45%. Bermula dengan RM95 sehingga RM175

Sakit Leher Tersalah Bantal? Jom Lihat Sebabnya

Sakit Leher Tersalah Bantal? Jom Lihat Sebabnya

sarah.mkhir
On July 21, 2022

"Aduh sakitnya leher ni... tak kan lah tersalah bantal, bantal baru je beli semalam". Haaa itulah yang berlaku sekiranya anda tersalah memilih bantal yang sesuai untuk anda. Malah kesilapan itu juga akan menyebabkan sakit belakang,

PrevNext

Artikel Terkini

Dapat  Informasi  mengenai penjagaan  bantal & kekemasan bilik

Dapatkan cerita insprirasi dan tips dari Das Abdul Global(DAG) untuk tambah ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan serta kerjayaan agent yang bersama DAG

Kejayaan DAG

Kejayaan DAG

Usahawan DAG

Usahawan DAG

Tips Usahawan DAG

Tips Usahawan DAG

Tips Penjagaan Bantal

Tips Penjagaan Bantal

Gaya Hidup Sihat DAG

Gaya Hidup Sihat DAG

DAG Buzz

DAG Buzz

Artikel Terkini

Dapat  Informasi  mengenai penjagaan  bantal & kekemasan bilik

Dapatkan cerita insprirasi dan tips dari Das Abdul Global(DAG) untuk tambah ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan serta kerjayaan agent yang bersama DAG

35% Rakyat Malaysia Hidap Masalah Tidur

Selain penyakit kanser payudara, kanser ovari, autoimun dan hati, wanita di negara ini juga berdepan dengan kemelut terbesar iaitu mengalami gangguan sukar untuk tidur. Bunyinya

Bahaya Pressure Ulcer

Peredaran darah yang lancar adalah amat penting terutamanya bagi pesakit yang terlantar di katil. Pesakit

Bantal DAG Percuma

Bagai mengantuk disorongkan bantal, peribahasa yang membawa maksud memperoleh apa yang benar-benar diingininya. Benda pertama

Welcome Back Bloom!

Comforter Bloom yang menjadi kegemaran ramai kini tampil membuat kejutan dengan muncul kembali buat kali

Cukup Prihatinkah Kita?

Menjengah di usia 57 tahun penubuhan persekutuan Malaysia, tahun ini sekali lagi kita berkesempatan untuk

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2022 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved