Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Yeayyy Promo H-Class Pro Kembali Lagi!

Berita baik bagi anda yang tak sempat nak grab promo H-Class Pro sebelum ini, pihak HQ kini melanjutkan lagi tarikh promosi sehingga 31 Julai ini.

H-Class Pro merupakan bantal best seller DAG dengan nilai kualiti yang sangat tinggi dengan kepuasan keselesaan maksimum.

Kualiti material yang ditawarkan H-Class Pro juga menjadi asbab pilihan utama pengguna selain jenis isian dan fungsi tertentu kepada pengguna.

Bantal adalah keperluan utama dalam bilik tidur terutamanya di katil anda. Lebih-lebih lagi apabila pulang dari tempat kerja dan inginkan tempat yang tenang untuk berehat.

Paling popular ada H-Class Pro. Dengan harga yang amat berpatutan, H-Class Pro boleh membuatkan anda tidur seperti tidur di hotel 4 bintang.

Menggunakan teknologi yang baru serta material diperbuat daripada carik-carik fibre halus yang membuatkan bantal ini jauh lebih lembut. Dah lah senang nak jaga dan basuh.

Lanjutan daripada promosi Syawal baru0-baru ini, DAG menawarkan promosi dengan pembelian combo (2 biji H-Class Pro) hanya berharga RM90 sahaja berbanding harga asal iaitu RM126.

Bukan itu sahaja promosi kali ini juga menawarkan penjimatan hebat dengan combo empat biji H-Class Pro dengan harga RM152 sahaja!

Hubungi usahawan DAG yang terdekat dengan anda untuk pembelian atau terus ke hotline DAG.

Alami tidur yang nyenyak seperti di hotel 7 bintang!

Yeayyy Promo H-Class Pro Kembali Lagi!

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir