fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Teknik Betul Cuci Toto Tebal Guna Mesin Basuh Di Rumah

Bila tiba hujung minggu pastinya ramai yang mengambil kesempatan untuk menganjurkan majlis rumah terbuka hari raya.

Dalam sehari tu jemputan sehingga empat biji rumah, terus food coma kan apatah lagi anak-anak yang seronok jumpa kawan-kawan dan rambang mata tengok pelbagai jenis warna minuman. Semuanya sedap!

End up malam nanti ada lah tu yang terkencing ketika tidur.

Pening pulak si ibu nak cuci comforter tu.

Perkongsian daripada Impiana memberi penyelesaian kepada korang khususnya yang mempunyai anak kecil.

Ramai di antara kita yang beranggapan mencuci toto atau comforter adalah sesuatu yang leceh malahan lebih senang jika dihantar ke dobi.

Sebenarnya tak susah pun. Caranya adalah:

1. Gulung toto sebelum masuk mesin seperti B bukan A
2. Pastikan kedudukan menegak seperti dalam gambar
3. Letak bahagian kotor di bahagian luar gulungan untuk pembersihan lebih efektif

Hasilnya, memang bersih dan material tak rosak, hanya letak serbuk pencuci.

Bagaimanapun, jika ada sebarang tompokan najis atau kotoran melampau, korang perlu membersihkan terlebih dahulu.

Bagi anda yang mencari-cari set comforter berkualiti tinggi dengan harga mampu milik, DAG Home kini menampilkan set comforter yang trendy.

Menerusi Promosi Syawal ini, edisi kali ini menampilkan tiga rekaan iaitu Melon Diagram, Lily dan Fireworks.

Ianya diperbuat daripada fabrik microfiber yang berkualiti tinggi dengan 700 thread count.

Kesemua tiga rekaan itu didatangkan dengan set Single, Queen dan King.

Bagi anda peminat rona tenang ini, jangan lupa dapatkan set comforter dengan ejen sah DAG dengan harga promosi.

Hubungi reseller DAG terdekat anda untuk keterangan lanjut.

Alaminya dengan DAG Home!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2022 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved