fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Musim Orang Kahwin Tapi Takde Idea Nak Bagi Hadiah Apa?

Musim cuti sekolah sememangnya menjadi pilihan bakal pengantin menamatkan zaman bujang dan meraikan majlis mereka.

Ini kerana kebanyakkan saudara yang jauh dapat menghadirkan diri ke majlis berkenaan kerana tidak terikat dengan ‘anak sekolah’.

Dalam sehari tu, jemputan boleh mencecah sehingga empat majlis. Fuhhh!

Nak memenuhi undangan tu satu hal, satu hal lagi tak tahu nak bagi hadiah apa.

Korang jangan risau, produk DAG juga boleh dipelbagaikan sebagai hadiah yang sesuai untuk pengantin.

Bantal misalnya menjadi satu keperluan buat pasangan yang baru berumahtangga untuk untuk rumah baharu mereka.

Kebanyakkan pasangan baharu akan mula tinggal asing daripada keluarga dan keperluan bilik tidur merupakan satu barangan yang mesti ada.

Selain bantal, tuala juga boleh dijadikan hadiah selain set comforter.

Kalau korang nak tahu, DAG kini sedang mengadakan promosi bagi bantal H-Class Pro, King, set comforter dan tuala.

  

Hubungi reseller DAG terdekat anda untuk keterangan lanjut dan dapatkan produk DAG dengan harga promosi sekarang!

Untuk bantuan dan keterangan lanjut boleh hubungi team DAG HQ.

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Pay Day Special Hadiah Untuk Anda!

Anda sedang mencari set comforter berkualiti tinggi dengan harga super duper murah??? Inilah peluang anda untuk menyerlahkan lagi sisi kamar tidur anda dengan comforter 700

Lebih Besar Lebih Banyak Serap Air!

Lebih besar lebih banyak boleh serap air! Haaa ramai yang mencari-cari tuala yang besar dan berkualiti tinggi kan. Disebabkan itu DAG tampil mengeluarkan tuala terbaharu

Peluk Bantal Sumbang Kesihatan Yang Baik

Jika anda seorang yang suka tidur memeluk bantal, ia bukan sahaja menjadikan tidur kita lebih selesa. Bersyukurlah kerana ia memberi impak yang baik kepada kesihatan

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved