Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Biar Betul Lockware RM35 Sahaja?

Clearance sales lockware kini kembali dengan tawaran harga yang sangat sangat sangat murah!!!

Bukan RM99, bukan RM79, bukan RM69, bukan RM49, bukan RM39… Haaaa??? Ye hanya RM35 sahaja!!

Serius lah RM35 je? Ya.. harga asal bagi Imperial Place RM69 dan Hot Pink RM79.

Lockware DAG direka khas untuk penyimpanan kedap udara bagi memastikan makanan anda selamat di dalam tanpa sebarang tumpahan.

Ideal untuk menyimpan makanan basah dan kering seperti buah, sup, gulai, tepung, gula, beras, bijirin, kerepek, kekacang, makanan ringan, pasta, kopi, teh dan lain-lain lagi!

Apa istimewanya lockware DAG ini adalah disebabkan ciri keselematan yang menjamin makanan anda tahan lama dan memudahkan kerja anda dengan lebih senang dan cepat.

Air Tight Seal
– Dengan adanya getah di sekeliling setiap penutup lockware membuatkan makanan anda tidak tumpah dan tidak lemau, tanah lebih lama dan tidak masuk angin.

X-Clip button
– Ciri keselamatan dengan X-Clip buttonmenjadikan penutup tidak mudah terbuka.

Mudah simpan dan kemas
– Mempunyai pelbagai saiz ideal dengan penyusunan yang kemas dan teratur dalam almari mahupun peti sejuk.

Microwave & Freezer Save
– Anda boleh terus panaskan makanan tersebut di dalam microwave, tetapi pastikan anda buka penutup terlebih dahulu. Selain itu lockware ini juga mempunyai tahap sehingga 100°C dan boleh diletakkan di dalam freezer.

BPA FREE
– BPA bermaksud Bisphenol A. Ia adalah sejenis bahan kimia yang ditambah dalam kebanyakan produk komersial termasuklah botol plastik, bekas makanan dan juga botol susu. Anda tidak perlu risau kerana bekas makanan Lockware by DAG ini adalah BPA Free dan selamat digunakan.


Buat anda yang tertunggu-tunggu promosi set lockware, inilah peluangnya!

Hubungi reseller sah DAG yang terdekat atau terus hubungi HQ kami.

 

Biar Betul Lockware RM35 Sahaja?

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir