Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Nak Tukar Mood Bilik Tidur? Jom Checkout Idea Ini

Alih perhatian mood anda dengan menukar persekitaran bilik tidur yang lain daripada sebelumnya.

Bilik tidur – diibaratkan sebagai syurga tempat untuk berehat dan hilangkan memori daripada segala masalah.

Tidak dinafikan persekitaran bilik tidur memainkan peranan untuk menikmati tidur yang berkualiti.

Moody, tekanan kerja, stress dengan anak-anak – keadaan ini berpotensi melemahkan kesihatan mental sebab kurang tidur.

Cuba ubahsuai sedikit persekitaran bilik tidur anda untuk mendapatkan mood yang lebih ceria, tenang dan positif.

Keselesaan

Bilik yang kemas akan memberikan keselesaan berganda kepada anda. Mata tak serabut dan fikiran tenang sekali gus mewujudkan tempat tidur yang nyaman.

Bagaimanapun terdapat beberapa benda penting yang mesti diutamanya iaitu tilam dan bantal yang menyokong berat badan serta tulang belakang anda dengan sempurna di malam hari.

DAG kini sedang mengadakan promosi Tukar Bantal dan Tilam Latex dengan penjimatan hebat berganda-ganda sehingga Aidilfitri ini.

Pencahayaan

Pencahayaan adalah salah satu elemen penting dalam mewujudkan ruang tidur yang kondusif.  Cahaya yang redup mampu meransang otak dan mata untuk tidur dengan nyenyak. Semakin gelap bilik tidur, semakin baik kualiti tidur.

Warna dan perabot

Pemilihan warna dan perabut memainkan peranan dalam menentukan saiz pandangan secara ilusi dalaman bilik tidur anda. Selain itu ianya juga mampu mewujudkan persekitaran yang tenang dan selesa. Antara warna bilik tidur yang paling santai dan menenangkan untuk mewujudkan persekitaran tidur yang syok adalah biru, pastel dan putih.

Istimewa sempena Aidilfitri kali ini, DAG menampilkan sepuluh rekaan terkini dengan kombinasi comforter bercorak dan polos.

Edisi kali ini didatangkan dengan 4 saiz berbeza dengan pilihan yang sangat menarik. Jangan lupa dapatkan segera daripada reseller DAG yang terdekat dengan anda.

Baca lagi: 2 Tahun Tak Raya Sakan, Tahun Ni Mesti Serba Baru Kan

 

Nak Tukar Mood Bilik Tidur? Jom Checkout Idea Ini

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir