Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Road To 10.10. Are You Ready DAGian?

Bertempat di Sime Darby Convention Centre, Gala Event DAG 2020 bakal memberi anda momen manis untuk dikongsi bersama team DAG.

Selain meraikan usahawan yang berjaya, DAG Gala Event 2020 juga merupakan hari untuk memberi penghargaan buat usahawan yang setia bersama DAG sehingga ke hari ini.

Bagaimanapun kemuncak momen itu pastinya terarah kepada pemilik kereta yang bernilai lebih RM100,000 itu.

Honda BR-V ditawarkan sebagai ganjaran untuk Mater Leader DAG yang bertungkus lumus menjayakan setiap kempen yang dijalankan.

Bukan biasa-biasa, MPV kompak itu bakal menemui pemiliknya menerusi acara cabutan bertuah nanti.

Puan Nyza Ali yang berjaya memenangi sebuah Toyota Vellfire pada 2018.

Wow siapa pun pemiliknya, ganjaran itu sememangnya layak diberikan istimewa untuk individu itu berpeluh keringat bersama-sama DAG.

Lebih mengejutkan, Gala DAG kali ini bakal membawakan seorang penyanyi popular tanah air yang pernah menjuarai Juara Lagu beberapa tahun lalu.

Dan yang pastinya jejaka berkenaan bakal menyanyikan beberapa lagu hitsnya, alaaa anda mesti tahu punya.

Siapakan dia? Nantikan kejutan itu.

Bagi anda yang berminat untuk sama-sama memeriahkan Gala DAG nanti, anda boleh terus membuat tempahan tempat dengan Admin Ika di talian 0199000815.

 

Baca: Jual Bantal Dapat Honda BR-V? Semuanya Bakal Terjawab 10.10 Nanti

Road To 10.10. Are You Ready DAGian?

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir