fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Jual Bantal Dapat Honda BR-V? Semuanya Bakal Terjawab 10.10 Nanti

Gala Award 2020 yang bakal berlangsung kurang 30 hari lagi.

Debaran semakin dirasai, milik siapakah yang bakal membawa pulang MPV kompak dengan tujuh tempat duduk ini?

Dilancarkan pada 1 Julai tahun lalu, program reward Honda BR-V untuk master leader mendapat sambutan memberangsangkan daripada usahawan DAG.

 

Siapakah gerangan pemilik bertuah Honda BR-V berwarna Passion Red ini? Nantikan 10.10 ini..

Menurut CEO DAG, Tuan Das Abdul, Honda BR-V ini ditawarkan sebagai ganjaran untuk usahawan DAG yang bertungkus lumus menjayakan setiap kempen yang dijalankan.

Bukan biasa-biasa, MPV kompak yang bernilai lebih RM100,000 itu bakal menemui pemiliknya pada Gala Award 2020 DAG, 10 Oktober nanti.

Hadiah kereta daripada DAG merupakan satu kelaziman dan kemestian setiap tahun sebagai tanda penghargaan kepada usahawan DAG.

Sebelum ini, Puan Yusniza Md Ali berjaya membawa pulang Toyota Vellfire bernilai hampir RM200 ribu.

 

Terserlah kegembiraan Keluarga Puan Nyza membawa pulang hadiah sebuah kereta Vellfire

Sebuah Ford Ranger turut juga menjadi milik Mohamad Redzuan Mohamad Najib. Malah Februari lalu, sebuah Perodua Alza juga berjaya dibawa pulang Tuan Sukma Ishak.

Bagaimanapun hanya seorang sahaja pemenang bertuah yang akan diadili menerusi cabutan pada jam 2.40 petang pada 10 Oktover nanti.

Ford Ranger Oren bersama pemiliknya, Mohamad Redzuan disamping CEO dan COO DAG, Tuan Das Abdul serta Puan Sapinah

Gerangannya masih lagi misteri, namun yang pasti pemenangnya pasti akan memberi senyuman lebar kepada keluarga tersayang atas kejayaan ini.

Selain kereta, DAG juga menawarkan pelbagai hadiah seperti barangan kemas, jam tangan dan pakej mengerjakan umrah sebagai ganjaran.

Tuan Sukma bersama CEO dan COO DAG, Tuan Das Abdul serta Puan Sapinah ketika sesi penyerahan kunci Perodua Alza Februari lalu

Ini termasuk ganjaran barangan kemas bernilai RM40,000 untuk kempen bulan ini.

Selain untuk top reseller, peruntukan juga diberikan kepada usahawan baharu yang mendaftar pada bulan ini dalam kategori ‘new reseller’.

Untuk anda yang impikan ganjaran besar bersama DAG jangan lepaskan peluang dan daftar sekarang sebelum terlambat.

 

Nantikan!

 

Baca: Nak Ribu Riban Sebulan? Jom Daftar Reseller Sekarang Dan Menangi Sebentuk Cincin Emas

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "