Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Jual Bantal Dapat Honda BR-V? Semuanya Bakal Terjawab 10.10 Nanti

Gala Award 2020 yang bakal berlangsung kurang 30 hari lagi.

Debaran semakin dirasai, milik siapakah yang bakal membawa pulang MPV kompak dengan tujuh tempat duduk ini?

Dilancarkan pada 1 Julai tahun lalu, program reward Honda BR-V untuk master leader mendapat sambutan memberangsangkan daripada usahawan DAG.

 

Siapakah gerangan pemilik bertuah Honda BR-V berwarna Passion Red ini? Nantikan 10.10 ini..

Menurut CEO DAG, Tuan Das Abdul, Honda BR-V ini ditawarkan sebagai ganjaran untuk usahawan DAG yang bertungkus lumus menjayakan setiap kempen yang dijalankan.

Bukan biasa-biasa, MPV kompak yang bernilai lebih RM100,000 itu bakal menemui pemiliknya pada Gala Award 2020 DAG, 10 Oktober nanti.

Hadiah kereta daripada DAG merupakan satu kelaziman dan kemestian setiap tahun sebagai tanda penghargaan kepada usahawan DAG.

Sebelum ini, Puan Yusniza Md Ali berjaya membawa pulang Toyota Vellfire bernilai hampir RM200 ribu.

 

Terserlah kegembiraan Keluarga Puan Nyza membawa pulang hadiah sebuah kereta Vellfire

Sebuah Ford Ranger turut juga menjadi milik Mohamad Redzuan Mohamad Najib. Malah Februari lalu, sebuah Perodua Alza juga berjaya dibawa pulang Tuan Sukma Ishak.

Bagaimanapun hanya seorang sahaja pemenang bertuah yang akan diadili menerusi cabutan pada jam 2.40 petang pada 10 Oktover nanti.

Ford Ranger Oren bersama pemiliknya, Mohamad Redzuan disamping CEO dan COO DAG, Tuan Das Abdul serta Puan Sapinah

Gerangannya masih lagi misteri, namun yang pasti pemenangnya pasti akan memberi senyuman lebar kepada keluarga tersayang atas kejayaan ini.

Selain kereta, DAG juga menawarkan pelbagai hadiah seperti barangan kemas, jam tangan dan pakej mengerjakan umrah sebagai ganjaran.

Tuan Sukma bersama CEO dan COO DAG, Tuan Das Abdul serta Puan Sapinah ketika sesi penyerahan kunci Perodua Alza Februari lalu

Ini termasuk ganjaran barangan kemas bernilai RM40,000 untuk kempen bulan ini.

Selain untuk top reseller, peruntukan juga diberikan kepada usahawan baharu yang mendaftar pada bulan ini dalam kategori ‘new reseller’.

Untuk anda yang impikan ganjaran besar bersama DAG jangan lepaskan peluang dan daftar sekarang sebelum terlambat.

 

Nantikan!

 

Baca: Nak Ribu Riban Sebulan? Jom Daftar Reseller Sekarang Dan Menangi Sebentuk Cincin Emas

Jual Bantal Dapat Honda BR-V? Semuanya Bakal Terjawab 10.10 Nanti

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir