fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ayuh Berniaga Dengan DAG, Pasti Lebih Mudah!

“Terlalu senang, kita buka bonet kereta terus ada orang tanya dan beli,” itu yang diakui usahawan DAG.

Bukan omomg kosong tetapi dengan rekod lebih 1,000000 biji bantal yang dijual membuktikan bahawa DAG benar-benar relevan.

Bahkan ketika berdepan dengan banyak pesaing yang mengeluarkan produk bantal mereka, DAG kini semakin ke hadapan dengan misi untuk membantu mereka yang kehilangan kerja dan ibubapa untuk masa depan keluarga yang lebih cerah.

Namun ada yang bertanya, ada ke orang nak beli bantal musim PKP ni?

Hakikatnya dengan jenama DAG yang dikenali memberi satu bonus kepada usahawan DAG dalam membina perniagaan mereka.

Bantal merupakan satu keperluan bagi setiap manusia selagi mana mereka hidup di dunia.

Malah ciri-ciri bantal yang tiada tarikh luput juga merupakan salah satu kriteria yang menjadi pilihan pengguna tanpa mengira musim.

Konsep ‘mudahnya berniaga dengan DAG’ bukan sahaja digunapakai oleh produk yang ditawarkan malah usahawan itu sendiri.

Meskipun terikat dengan PKP, rata-rata usahawan DAG mengakui perkara itu tidak menjadi penghalang bagi mereka malah tidak mempunyai masalah untuk terus memasarkan menjual produk DAG seperti kebiasaannya.

“Bahan dan sistem marketing memang bagus dan mudah bagi kami, para usahawan menjual,” ujar Premium Reseller,” kata Premium Reseller, Isnakhamzany.

“Produk banyak orang dah tahu dan kualiti serta harga yang berpatutan juga memudahkan kami mendapatkan pelanggan,” ujar Premium Reseller, Sukma Ishak.

Bukan hanya mereka tetapi ramai lagi usahawan DAG yang berjaya menjana pendapatan besar dengan hanya menjual bantal.

DAG kini membuka peluang dengan hanya modal yang rendah untuk permulaan bagi anda yang berminat menyertai keluarga besar DAG.

Dan bagi anda yang belum mendaftar sebagai usahawan kami, daftar sekarang dan anda mungkin usahawan jutawan yang kami cari.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami. Klik ini sahaja untuk mendaftar sebagai dropship kami.

 

Baca: Ikut Jejak Mereka, Miliki Kedai Bantal Dengan Keuntungan Berpuluh Ribu!

 

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "