Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Welcome Back Bloom!

Comforter Bloom yang menjadi kegemaran ramai kini tampil membuat kejutan dengan muncul kembali buat kali kedua pada tahun ini.

Mendapat permintaan tinggi pada Ogos lalu, Bloom yang diinspirasikan daripada ‘Colour of the year’ antara yang menjadi favourite ramai selain Casper dan Spun Pearl.

Comforter DAG Home ini memilih tema biru dengan mengangkat nilai keberanian dan kehangatan dalam kamar tidur anda.

Istimewanya comforter Bloom menampilkan warna Teal Blue dipadankan bersama corak flora berwarna oren kekuningan dapat menyerlahkan lagi sisi kamar tidur anda dengan palet bilik tidur berwarna lembut.

Teal Blue boleh disifatkan sebagai pilihan yang berani dengan kombinasi asas seperti warna yang lembut. Disebabkan itu DAG Home mengenengahkan padanan warna berani itu dengan corak bunga yang yang bersifat romantik, tenang dan ceria.

Sesuai dengan pepatah Inggeris yang menyebut “Beauty is in the eyes of beholder”, padanan Teal Blue bersama corak flora boleh disifatkan kombinasi sempurna dan memberi idea untuk saling melengkapi antara satu sama lain dan mewujudkan keseimbangan sempurna dalam konsep ruangan bilik tidur anda.

Kombinasi teal dan putih di dalam bilik memberikan ruang bilik lebih luas selain berupaya menonjolkan elemen mewah.

Diperbuat daripada fabrik microfiber yang berkualiti tinggi dengan 700 thread count Bloom didatangkan dengan empat saiz berbeza iaitu Super Single, Queen, King dan Super King.

Istimewa bagi produk baharu ini, DAG Home menawarkan harga promosi dengan penjimatan sebanyak lebih RM150 untuk keempat-empat set.

Bagi anda peminat rona tenang ini, jangan lupa nantikan kemunculan Bloom dalam masa terdekat.

 

Welcome Back Bloom!

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir