fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

TERIMA KASIH KEPADA PESERTA YANG HADIR UNTUK KELAS SALE MARKETING PADA SABTU LALU

TERIMA KASIH kami ucapkan kepada yang sudi menyertai dan memeriahkan lagi Kelas Sale Marketing yang dikendalikan oleh CEO DAG sendiri iaitu Tuan Das Abdul.

Program yang diadakan pada hari Sabtu baru-baru ini ( 12 Januari 2019 ) yang berlangsung dari jam 9 pagi sehingga lah pukul 5 petang ini telah banyak berkongsi ilmu marketing dan tips-tips daripada Tuan Das kepada 88 peserta. Ada yang sudi datang dari jauh, ada yang berangkat dari rumah ketika langit masih gelap demi meraih lagi ilmu tambahan yang dikongsikan.

Semua yang hadir juga datang dengan senyuman manis terukir di wajah-wajah mereka, ada juga yang hanya menjadi seorang DROPSHIPPER terus berminat nak upgrade ke RESELLER. Yang turut hadir juga tidak kedekut untuk menyampaikan juga ilmu pengetahuan sendiri dan tips-tips kepada yang lain. Ini lah yang kita nak, semua sentiasa membantu dan tidak kedekut untuk meluahkan ilmu pengetahuan kepada yang lain. Walaupun bisnes pun bersaing namun itu tak bermakna kita kena kedekut ilmu.

Paling WOW sekali bila Tuan Sifu Najib Asaddok datang serbu dewan saje nak bagi surprise kepada peserta dan alang-alang dah datang tu, Tuan Najib pun tak lepaskan peluang ni untuk share-kan ilmu beliau dengan secret tips paling terbaru. Apa dia tips tu? Mana boleh bagitahu, dah namanya pun secret.

Kami pihak DAG nak mengucapkan terima kasih lagi sekali kepada Tuan Najib Asaddok kerana sanggup meluangkan masa rehatnya untuk mengembangkan lagi ilmu pengetahuan marketing ini kepada peserta. Harap semua yang hadir tu ingat dengan ada yang disampaikan oleh Tuan Najib, bukan takat tenung je wajah Tuan yang handsome tu, ilmu pun kena take note! Hihihi.

Ha buat yang terlepas, tidak dapat join kelas haritu sebab ada hal-hal mustahak, hal-hal peribadi, jangan risau. Tahun ni in shaa Allah, DAG nak buat banyak lagi kelas untuk semua. So, kalau rasa anda rugi kerana tak boleh join untuk Sabtu lepas tu, mana tau anda boleh join yang seterusnya ke?

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Tahukah anda kesihatan diri amat penting dalam kehidupan kita? Walaupun kesihatan berkaitan tidur sering dipandang enteng namun, kesihatan tidurlah kunci kepada kesihatan lain. Amalkan konsep ‘Mencegah Lebih Baik dari Merawat’ untuk kesihatan berkualiti

Bantal DAG mampu memberi keselesaan tidur nyenyak buat anda. Berminat dengan bantal kami? Klik sini Untuk sebarang maklumat menjadi keluarga usahawan kami klik di bawah

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

TERIMA KASIH KEPADA PESERTA YANG HADIR UNTUK KELAS SALE MARKETING PADA SABTU LALU

Facebook Comments

Bersih Ke Bantal Saya?

Anda rasa bantal anda tidur dekat rumah tu bersih tak? Ok kalau bersih, berapa kali anda basuh dalam masa seminggu, sebulan, atau setahun? Sebelum tu,

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Mengenai kami

Produk

Reseller

Hubungi

Chat

DAG menjadi Jenama  No.1 Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

  • E -book
  • Tools Marketing
  • Promotion
  • Product
  • Careline

About

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved