fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Tak Perlu Modal! Jom Jadi Usahawan DAG!

Seringkali kita terdengan perkataan dropship di Facebook mahupun Instagram, namun tahukan korang apa itu dropship sebenarnya?

Secara teorinya, dropship ialah satu konsep perniagaan yang lebih sesuai dengan perniagaan online.

Ringkasnya, dropship tidak perlu mengeluarkan modal dan menyimpan stok bagi produk yang korang jual.

Haa mudahkan?

Konsep dropship ini sesuai bagi korang yang berminat untuk memulakan bisnes secara kecil-kecilan ataupun bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan dengan modal yang kecil.

 

Apa yang korang perlu lakukan adalah mengiklankan dan promosi produk perniagaan korang dimana-mana laman sosial, laman pengiklanan atau sebagainya.

Jelas kan penerangan tu? Korang tak ada modal? Masih tercari-cari peluang kerja?

Inilah peluang korang untuk menyertai team usahawan DAG sebagai dropship.

Di DAG, kami mengamalkan konsep dropship secara langsung dengan team DAG. Ini bermakna, jualan korang akan diproses dan diuruskan sepenuhnya team DAG melalui satu sistem e- commerce dipanggil Avana.

Team DAG akan membantu korang sepenuhnya termasuk bahan pemasaran bagi tujuan promosi. Ini adalah peluang dan platform terbaik untuk korang belajar macam mana nak uruskan perniagaan.

Selain itu kami juga mengadakan kelas pemasaran mengenai teknik-teknik mempromosi dan memasarkan produk.

Apa tunggu lagi, jom join dropship DAG dan dapatkan komisen terus ke akaun korang hari ini!

Klik disini dan daftar sekarang!

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved