fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Nak Barang Kayangan Dengan Harga Marhen? Ini Peluang Terakhir Anda!

Hanya tinggal beberapa jam sahaja lagi untuk anda dapatkan produk DAG paling laris dengan harga terlajah murah!

Hari ini adalah hari terakhir kempen promosi Dilwale bagi bulan ini.

Inilah peluang bagi anda untuk merasai sendiri kualiti bantal DAG dengan harga yang lebih rendah daripada biasa.

Jangan menangis jika anda terlepas peluang ini.

Dilwale Sale menawarkan empat pakej utama dengan gabungan produk kegemaran ramai serta penjimatan berbaloi.

Potongan harga sehingga puluhan ringgit serta didatangkan dengan set kombo bagi penjimatan berganda-ganda.

Khas bagi penggemar barangan organik, bantal Kapok merupakan pilihan tepat dengan tawaran harga mampu milik untuk beberapa jam sahaja lagi.

Selain itu produk paling terlaris iaitu H-Classic dan H-Class Pro juga didatangkan bersama menerusi Pakej Ladies Choice.

Tak lengkap rasanya tak ada bantal peluk kan? Dah ada bantal, mestilah kena ada bolster.

Istimewa untuk beberapa jam lagi, dapatkan MBoss Bolster dengan harga mampu milik.

Dapatkan segera dengan usahawan DAG berdekatan anda!

 

Baca: Bingung Fikir Nak Cari Duit? Jangan Risau…

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "