Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Nak Bangle Emas? Jom Sertai DAG Sekarang

Hanya tinggal beberapa hari lagi, kempen kemerdekaan akan berakhir.

Menawarkan lima bentuk gelang emas sebagai ganjaran bagi kempen bulan ini, DAG membelanjakan lebih RM30,000 untuk diberikan percuma kepada anda.

Menariknya, buat kali pertama dalam sejarah DAG turut menawarkan hadiah barang kemas untuk pengedar baharu DAG. Ya, pengedar baharu!

 

Bangle emas berharga lebih RM3000 bakal menjadi milik pengedar DAG yang mendaftar pada Ogos, sempena bulan kemerdekaan.

 

Adakah anda sudah mendaftar sebagai usahawan DAG?

Jika belum, inilah masanya dan anda berpeluang memenangi sebentuk bangle emas biskut tawar berharga lebih RM3000.

DAG kini membuka peluang dengan hanya bermodalkan 10 biji bantal sebagai untuk permulaan bagi anda yang berminat menyertai keluarga besar DAG.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami. Klik ini sahaja untuk mendaftar sebagai dropship kami.

Sebelum tu jom check out video ini dan daftar sekarang!

 

Baca: Anda Mungkin Pemilik Barang Kemas Bernilai RM30 Ribu! Nantikan…

Nak Bangle Emas? Jom Sertai DAG Sekarang

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir