Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

KELEBIHAN BED SHEET MICROFIBER FABRIC

DAG HOME memperkenalkan produk iaitu set cadar yang berinspirasi musim bunga di negara Korea. Set cadar ini juga merupakan produk keluaran DAG Home dimana, ia lebih kepada fungsi kegunaan di rumah dan mampu melengkapi hiasan dalaman rumah anda.

Tapi yang dapat kami pamerkan ketika live semalam adalah hanya warna Lilac Grey.Ramai juga yang tanya tentang material cadar tersebut. Ia diperbuat daripada material microfiber fabric, bukanlah cotton. Apa beza microfiber fabric dan cotton?Beza nya lebih kepada cara pembuatan dan juga harga. Sesetengah researchers menyatakan bahawa material microfiber adalah jauh lebih baik daripada cotton.

Kiraan benang yang banyak 

Ramai yang tidak tahu kelebih material yang mempunyai kiraan benang yang tinggi. Sebenarnya, microfiber ini fabrik yang sangat halus jadi kelebihan cadar yang diperbuat daripada microfiber adalah materialnya diperbuat daripada bahan berkualiti. Kebanyakan cadar microfiber ini mengandungi 800 kiraan benang dan keatas persegi. Jadi boleh imagine kan kualiti cadar terbaru kami ini?

Stain resistant

Keunikan cadar ini adalah ia mempunyai cara tenunan yang hasil dan ini menjadikan produk lebih bersih dan tahan kotoran. Ia juga menghalang lembapan daripada meresap jauh kedalam yang boleh menghasilkan kotoran yang tidak diingini.

Berpatutan

Microfiber diperbuat daripada kayu dan polyester fiber yang diproses menjadikan produk lebih lembut dengan permukaan yang licin. Jadi, bahan-bahan material membuatkan cadar microfiber lebih berpatutan. Keunikan campuran fabrik ini dibuat untuk mewujudkan fabrik yang ultra-soft dengan permukaan yang smooth seperti barangan luxury tanpa memerlukan wang yang banyak.

Sejuk dan sesuai untuk cuaca Malaysia

Disebabkan sekarang merupakan musim panas, mesti ramai yang sedang memburu cadar bersesuaian. Cadar keluaran kami ini dibina khas untuk warga Malaysia dan juga negara-negara jiran kerana material nya juga tidak memerap haba dan memberi sedikit cooling effect untuk pengguna.

Jenis-Jenis BED SHEET MICROFIBER FABRIC DAG :

KELEBIHAN BED SHEET MICROFIBER FABRIC

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir