fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Jual Bantal DAG boleh dapat Tilam bernilai RM4000

Berita baik buat semua, pada bulan Oktober ini Das Abdul Global (DAG) akan mengadakan kempen istimewa iaitu Kempen Octoborn sempena bulan kelahiran CEO DAG, Tuan Das Abdul yang mana akan menghadiahkan Tilam bernilai RM4000 kepada Usahawan DAG. Siapa sangka hanya dengan jual bantal DAG sahaja anda berpeluang menang tilam bernilai RM4000.

 

Bukan itu sahaja, dengan menjadi Usahawan DAG pada bulan Oktober ini,  anda juga berpeluang untuk menang Limited Edition 999 Gold Wafer 0.2g dari Habib Jewels dan Gold Bar 1.0g. Selain itu ada lebih 20 barangan DAG yang bakal memenuhi bilik tidur anda.

Misi DAG adalah untuk melahirkan Jutawan dermawan di kalangan usahawan DAG dan untuk menyertai DAG ini sangat mudah dan paling best ianya PERCUMA sahaja.

 

7 Sebab Kenapa anda perlu jadi Usahawan DAG

  • Tak Perlu Modal

 

Jika dulu nak bisnes, pasti susah hati sebab tiada modal yang cukup, tetapi berbezanya dengan DAG, untuk mulakan bisnes anda tidak perlu keluarkan model sesen pun, PERCUMA jer janji anda ada kemahuan dan semangat yang kuat untuk capai apa yang anda impikan.

  • Untung Produk DAG RM7 – RM30

 

Bila berbisnes mesti nak untung kan? Jadi anda mesti nak pilih bisnes yang boleh berikan untung yang tinggi, betul ke betul? Ramai yang tidak tahu, untung bisnes produk-produk DAG bermula dari RM7 hingga RM30 per item. DAG ada lebih dari 14 jenis bantal, comforter yang dari pelbagai design menarik, towel, dan banyak lagi barang kelengkapan bilik dan rumah. Anda boleh pilih nak jual yang mana atau jual je semua sekali lagi banyak untung. Betul ke betul?

  • Capai RM1000 Pertama

 

Apa yang best jadi usahawan DAG? Tahun ini DAG mengadakan kempen Capai RM1000 pertama bersama DAG yang mana bagi sesiapa yang baru menyertai DAG, DAG akan membantu anda untuk capai RM1000 pertama. DAG sudah persiapkan strategi-strategi, bahan-bahan marketing yang diperlukan, training, kelas dan bimbingan terus dari CEO, Tuan Das Abdul.

  • Online Jer

 

Siapa yang boleh jana pendapatan bersama DAG? Untuk menjadi usahawan DAG ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia, tidak kira sepenuh masa atau separuh masa pun boleh sertai DAG. Ramai juga usahawan DAG dari kalangan suri rumah yang dah pun berjaya jana pendapatan hanya dari rumah sambil-sambil jaga anak jek. Bisnes bersama DAG ni mudah, semuanya online jer sekarang ni. Marketing secara online, jualan secara online, training dan upgrade ilmu bisnes juga secara online. Mudah ke mudah?

  • Stok dan Penghantaran HQ uruskan

 

DAG mendengar rintihan ramai diluar sana, nak bisnes tapi tiada modal nak beli stok, kalau beli stok pun tiada tempat nak simpan stok dan kalau ada tempat pun kadang-kadang tiada masa nak bungkus, nak buat penghantaran kepada pelanggan lagi kan, akhirnya tak jadi nak bisnes disebabkan banyak sangat halangan.

 

Menariknya dengan DAG ini, anda tak perlu susah-susah nak beli stok, maksudnya PERCUMA je anda dah boleh mula bisnes.  Lepas tu stok dan penghantaran semuanya HQ DAG yang uruskan. Mudah ke Mudah?

  • Bimbingan terus dari CEO

 

Selain daripada group support team DAG, anda juga akan mendapat bimbingan setiap minggu secara terus daripada CEO DAG, Tuan Das Abdul yang merupakan anak didik Datuk Wira Dr Azizan Osman. Paling best anda boleh berinteraksi terus dengan Tuan CEO, bertanya soalan dan bertukar pendapat. Best ke best?

  • Slip gaji

 

Jana Pendapatan bersama DAG hanya dari rumah jek, anda akan mendapat slip gaji bulanan. Seperti yang anda tahu, slip gaji ini penting dan diperlukan bagi memudahkan proses pinjaman samaada kereta, rumah, tanah dan lain-lain. Siapa sangka hanya dengan jual bantal sahaja, anda boleh mendapat gaji seperti pekerjaan lain. 

Sebenarnya banyak lagi kelebihan-kelebihan menjadi Usahawan DAG ni, antara yang paling penting adalah anda sentiasa ada masa bersama keluarga. Bisnes DAG ini fleksibel, masa bekerja anda yang tentukan, pendek kata andalah bos kepada bisnes anda. Ingat masa itu emas dan tidak boleh dibeli.

 

Jadi Usahawan DAG hari ni dan rebut peluang untuk menang Tilam bernilai RM4000, Limited Edition 999 Gold Wafer 0.2g dari Habib Jewels, Gold Bar 1.0g dan lebih 20 barangan DAG pada bulan ini. Sah hingga 31 Oktober 2021 sahaja.

Hubungi Usahawan DAG seluruh Malaysia untuk mendaftar secara PERCUMA hari ni!

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "