fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Terlepas Reward Bulan Lalu? Don’t Worry, Barangan Kemas RM40,000 Untuk Anda Bulan Ini!

Susulan kejayaan Kempen Kemerdekaan bulan lalu, DAG sekali lagi menawarkan barangan kemas sebagai ganjaran bagi usahawan DAG bagi bulan ini.

Memeriahkan lagi Hari Malaysia yang jatuh pada 16 September ini, sebanyak RM RM40,000 diperuntukkan untuk bulan ini berbanding RM30,000 pada bulan lalu

Sebanyak lima utas gelang tangan dan lima bentuk cincin pelbagai rekaan akan ditawarkan untuk usahawan yang membuat belian mengikut syarat-syarat yang ditetapkan.

CEO DAG, Tuan Das Abdul berkata pihaknya berbesar hati untuk menambah nilai ganjaran istimewa untuk usahawan DAG yang bekerja keras.

“Bulan lalu, sebanyak lebih RM30,000 diperuntukkan untuk lima utas gelang tangan bagi ganjaran top sale dan cabutan bertuah.

“Ia termasuk cabutan bertuah gelang yang bernilai lebih RM3,000 bagi usahawan baharu yang mendaftar pada Ogos.

“Tetapi kali ini kami nak bagi anda 10 barang kemas,” katanya.

 

 

Berbeza dengan sebelum ini dimana hanya Top 3 sahaja yang mendapat ganjaran, kali ini DAG bermurah hati untuk memberi ganjaran sehingga Top 7. Wow!

Selain itu dua cabutan bertuah yang menawarkan dua utas gelang tangan berharga lebih RM8,000 bakal diberikan kepada usahawan yang bertuah.

Tidak ketinggalan bagi usahawan baharu yang mendaftar pada bulan ini, DAG juga menawarkan sebentuk cincin rekaan terkini bernilai lebih RM1,000. Wow!

 

 

Dan bagi anda yang belum mendaftar sebagai usahawan kami, daftar sekarang dan anda mungkin usahawan jutawan yang kami cari.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami. Klik ini sahaja untuk mendaftar sebagai dropship kami.

 

Baca: Debaran Makin Terasa, Siapakan Pemenang Honda BR-V Tahun Ini?

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2022 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved