fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

H-CLASSIC JAWAPAN UNTUK SEMUA

Hot produk DAG yang merupakan pilihan semua orang iaitu H-Classic.

Kenapa pilihan semua orang? Jom kita lihat info yang lebih mendalam terhadap bantal hot item ni:

Bantal H-Classic adalah bantal yang tergolong dalam kumpulan bantal bertaraf 4 bintang. Bantal ini juga boleh dikatakan versatile dari segi kegunaan awam kerana sesiapa sahaja boleh memilik bantal H-Classic. Ketinggian pun tidak terlalu tinggi dan tidak terlalu rendah untuk semua, macam just nice gitu. Oleh itu, bila first time customer yang tidak tahu tentang jenis jenis bantal yang sesuai dengan mereka, team DAG akan syorkan H-Classic dulu. Bantal ini juga mempunyai tekstur yang tidak terlalu lembut dan tidak terlalu keras yang menyebabkan ia sangat sesuai buat semua orang. Tak kira tua ke muda, perempuan ke laki, H-Classic lah jawapannya.

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Tahukah anda kesihatan diri amat penting dalam kehidupan kita? Walaupun kesihatan berkaitan tidur sering dipandang enteng namun, kesihatan tidurlah kunci kepada kesihatan lain. Amalkan konsep ‘Mencegah Lebih Baik dari Merawat’ untuk kesihatan berkualiti

Bantal DAG mampu memberi keselesaan tidur nyenyak buat anda. Berminat dengan bantal kami? Klik sini Untuk sebarang maklumat menjadi keluarga usahawan kami klik di bawah

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Bersih Ke Bantal Saya?

Anda rasa bantal anda tidur dekat rumah tu bersih tak? Ok kalau bersih, berapa kali anda basuh dalam masa seminggu, sebulan, atau setahun? Sebelum tu,

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Mengenai kami

Produk

Reseller

Hubungi

Chat

DAG menjadi Jenama  No.1 Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

  • E -book
  • Tools Marketing
  • Promotion
  • Product
  • Careline

About

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved