fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

H-CLASSIC JAWAPAN UNTUK SEMUA

Hot produk DAG yang merupakan pilihan semua orang iaitu H-Classic.

Kenapa pilihan semua orang? Jom kita lihat info yang lebih mendalam terhadap bantal hot item ni:

Bantal H-Classic adalah bantal yang tergolong dalam kumpulan bantal bertaraf 4 bintang. Bantal ini juga boleh dikatakan versatile dari segi kegunaan awam kerana sesiapa sahaja boleh memilik bantal H-Classic. Ketinggian pun tidak terlalu tinggi dan tidak terlalu rendah untuk semua, macam just nice gitu. Oleh itu, bila first time customer yang tidak tahu tentang jenis jenis bantal yang sesuai dengan mereka, team DAG akan syorkan H-Classic dulu. Bantal ini juga mempunyai tekstur yang tidak terlalu lembut dan tidak terlalu keras yang menyebabkan ia sangat sesuai buat semua orang. Tak kira tua ke muda, perempuan ke laki, H-Classic lah jawapannya.

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "