Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Doktor Ini Buktikan Mampu Raih Ribuan Ringgit Tanpa Modal Dengan DAG

Dua minggu je dah buat sales RM1,200? Biar betul!

Ya.. segala tidak mustahil dengan DAG.

Dr Isyafiq Qamaal Ahmadi membuktikan dengan bantuan pemasaran yang disediakan team DAG, dia mampu meraih RM1000 pertamanya dalam masa kurang dua minggu. 

Berjawatan profesional sebagai doktor bagaimanapun tidak menghalang pegawai perubatan itu untuk terus menjana pendapatan yang lebih besar bersama DAG.

Bermula sebagai pengguna, Dr Isyafiq berkata dia mula tertarik dengan kualiti bantal DAG selepas dua minggu menggunakan produk bantal DAG.

Melihat kepada keberkesanan kualiti bantal yang digunakan, dia mula berminat untuk menyertai usahawan DAG sebagai dropship.

Dr Isyafiq ketika ditemubual team DAG baru-baru ini.

“Saya memang cerewet dalam pemilihan bantal tetapi bantal DAG ini selesa dan saya mula terfikir untuk menceritakan kebaikan bantal ini kepada orang ramai,” katanya yang bermula sebagai pengguna bantal PHD pada awalnya.

Dua minggu pertama sebagai dropship, Dr Isyafiq berkata dia mampu menraih jualan lebih RM1000 meskipun hanya bergiat secara separuh masa.

Menceritakan cabaran diawal pembabitannya pada November tahun lalu, dia berkata penerangan yang jelas mengenai manfaat dan kebaikan bantal DAG adalah kunci utama kejayaan yang diperolehnya.

Ini kerana katanya, kebanyakkan penduduk dikawasan itu tidak berapa mengenali produk DAG apatah lagi menggunakan bantal-bantal keluargan DAG.

Katanya juga teknik pemasaran secara offline juga membantu dalam memberi penjelasan yang tepat kepada pelanggan khususnya golongan yang berusia.

Jika anda ingin meraih RM1000 pertama anda dalam masa yang singkat, ayuh sertai kami sebagai dropship TANPA MODAL!

Jom sertai sekarang!

 

Baca: 4 Bulan Jual Bantal, Kak Yah Mampu Bayar Deposit Vellfire RM35,000!

Doktor Ini Buktikan Mampu Raih Ribuan Ringgit Tanpa Modal Dengan DAG

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir