fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Bantal DAG sebagai Hadiah Korporat (Corporate Gift)

Memberi ganjaran atau hadiah kepada pekerja merupakan aspek terpenting dalam bisnes untuk memastikan semua pekerja mengekalkan prestasi kerja yang baik dan efisien.

Kebanyakkan syarikat menetapkan pemberian hadiah atau ganjaran kepada pekerja ini setiap bulan dan pastinya setiap bulan juga bahagian sumber manusia (HR) pening nak mencari hadiah yang sesuai. 

Antara faktor penting dalam pemilihan hadiah yang sesuai:

  • Hadiah yang boleh digunakan setiap hari
  • Hadiah yang memberi manfaat kepada penerima
  • Hadiah yang cantik dan berkualiti
  • Hadiah yang boleh meninggalkan moment indah

Jika anda sedang mencari hadiah yang sesuai, Das Abdul Global (DAG) mencadangkan Bantal DAG sebagai hadiah korporat (corporate gift) kepada pekerja anda kerana:

 

  • DAG mempunyai lebih dari 14 jenis bantal untuk dipilih yang bersesuaian dengan citarasa rakyat Malaysia
  • Bantal DAG yang sesuai membantu pekerja anda mendapat tidur yang berkualiti setiap hari
  • Tidur yang berkualiti memberikan kesegaran kepada pekerja anda untuk terus aktif dan progresif ketika bekerja
  • Pekerja anda akan rasa dihargai dan pastinya menjadi moment yang akan diingat

 

 

Seronok je diorang bila dapat hadiah Bantal Mini Kapok ni.

Posting rasa syukur salah seorang Usahawan DAG setelah menerima order sebanyak 130 biji bantal DAG untuk hadiah hari guru.

 

Selain daripada memberi hadiah kepada pekerja, ramai diantara pelanggan DAG membeli Bantal DAG untuk dijadikan hadiah kepada pembekal, rakan kongsi, ejen, stokis dan juga dropship mereka.

 

Baru-baru ini Alhamdulillah DAG menerima order bantal keluaran terbaru DAG iaitu Quilted Pillow – Queen Collection dari Pengasas Nurraysa, Puan Nur Aini Zolkepeli dan suami, Tuan Saiful Anuar Seliman sebanyak 74 biji bantal beserta dengan pillow case dari DAG Home. Bantal ini dijadikan hadiah penghargaan kepada Monster Stokis dan pembekal Nurraysa. Jutaan Terima Kasih Nurraysa!

Quilted Pillow – Queen Collection keluaran terbaru DAG 2021

Hadiah Bantal beserta kad ucapan kepada Monster Stokis Nurraysa. Tahniah dari DAG!

Bermula dari proses menyediakan kad ucapan, pembungkusan sehingga penghantaran semuanya diuruskan oleh DAG sendiri.

 

 

Jika anda berminat untuk menjadikan Bantal DAG sebagai hadiah kepada pekerja, ejen, stokis atau dropship anda, hubungi Team DAG di sini.

Mahukan harga Bantal DAG lebih JIMAT? Daftar sebagai member DAG di sini.

 

 

Jom jana pendapatan dengan zero modal dan capai RM1000 Pertama Bersama DAG dan rebut peluang menang Reward September ni, 3 Laptop dan 2 kerusi gaming! Tertakluk kepada terma dan syarat. Lihat reward, win serta kejayaan Usahawan DAG di sini

 

Jom jana pendapatan bersama DAG secara PERCUMA di sini

Ingat DAG, Ingat bantal hotel 7 bintang dan Sleep like a King!

Ditulis oleh : Kay Helena

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "