fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Nak Comforter Berkualiti Dengan Harga Jimat? HARI INI SAHAJA!

Anda peminat warna biru?

Inilah peluang anda untuk menyerlahkan lagi sisi kamar tidur anda dengan pandangan tenang si biru dengan harga promosi berbaloi-baloi!

Manampilkan tiga set comforter dengan tema Bluetiful,  anda boleh mendapatkan Pattern Blue, China Ivory dan Blue Lagoon dengan harga istimewa hanya HARI INI SAHAJA!

Ya! ONE DAY SALE ini ditawarkan khas untuk penggemar hembusan laut berwarna biru yang impikan kedamaian dengan unsur natural bagi pandangan mata anda.

Nak tahu berapa harganya? Jom check out!

Pattern Blue

 

Blue Lagoon

 

China Ivory

  

Haaa super duper jimat kan! Tapi ingat hanya hari ini sahaja!

Dapatkan segera daripada usahawan DAG berdekatan anda atau klik sahaja dan kami akan bantu anda segera!

 

Baca: Pasca Bajet 2021: Adakah Anda Sudah Merancang Kewangan Anda Secara Total?

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "