2018 | Sila ikuti perkembangan DAG di website www.dasabdulglobal.com dan facebook kami di Das Abdul Global

Ingat DAG, Ingat Bantal Hotel

Kami Memberikan Kepuasan, Keselesaan, Kebersihaan, Kemewahan, Kenikmatan Setiap Malam
Seperti Bermalam Di Hotel 7 Bintang.
Produk Bantal Hotel DAG - 7 Bintang

DAG menyediakan Set kelengkapan katil kualiti 7 Bintang memberi peluang mengubahkan keselesan katil tidur anda seperti di hotel.
m3m3
RM 89.00

M2 koleksi bantal 5 Bintang. Kenapa pilih microfiber? Super soft dan selesa serta Anti alergik. Boleh dipelbagai guna dan Anjal ( good bounce back ). Mudah di jaga serta mempunyai ruang udara menyebabkan ia anti dust mites. Lebih tahan lama berbanding bantal biasa sehingga 2 tahun bahkan lebih dengan penjagaan yg betul
h-classh-class
RM 43.70

Kelebihan Bantal H-Class H-Class koleksi bantal 4 Bintang. Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma.Lembut & gebu - dibuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. Selesa dan tidak panas Mudah untuk dicuci & dijaga.Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.Boleh dibasuh menggunakan mesin basuh.
phdphd
RM 35.00

Kelebihan Bantal Polyester Helix-DAG PhD koleksi bantal 3 Bintang. Padat dan mampat, sesuai kepada penggemar bantal tinggi. Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. Selesa dan tidak panas.Mudah dijaga.Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik
LCLC
RM 47.70

Direka khas untuk kanak-kanak dan sesuai untuk travel. Ringan dan mudah di bawa ke mana-mana. Selesa dan tidak panas.Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.
white duck down feather
RM 219.00

White Duck down feather 30/70 size 20" x 28"
memory foammemory foam
RM 199.00

DAG memory foam mempunyai rekabentuk klasik - sesuai untuk menyokong kepala, tengkuk dan bahu ketika tidur. Mempunyai lapisan pelindung bantal berzip melindungi bantal serta memudahkan untuk membuka atau memasang ketika ingin membasuh
Produk Kelengkapan katil Hotel

DAG menyediakan Set kelengkapan katil kualiti 7 Bintang memberi peluang mengubahkan keselesan katil tidur anda seperti di hotel.
duvet - Copyduvet - Copy
Duvet King RM140.00
Duvet Queen RM135.00
Duvet Single RM135.00
Duvet Insert ( Inserter ) - CopyDuvet Insert ( Inserter ) - Copy
Inserter King RM165.00
Inserter Queen RM150.00
Inserter Single RM110.00
pillow case - Copypillow case sayap - Copy
Pillow Case ( Biasa ) RM25.00
Pillow Case ( Sayap ) RM18.00
Pillow Case LC RM10.00
betsheet - Copybetsheet - Copy
Bet Sheet King RM95.00
Bet Sheet Queen RM85.00
Bet Sheet Single RM75.00
Produk Kelengkapan katil Hotel

DAG menyediakan Set kelengkapan katil kualiti 7 Bintang memberi peluang mengubahkan keselesan katil tidur anda seperti di hotel.