fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Tahniah CEO Das Abdul Global

Tahniah CEO Das Abdul Global


Alhamdulillah atas semua yang dikecapi. Sekalung jutaan terima kasih dan penghargaan dari DAG® khususnya daripada CEO Das Abdul Global kepada semua yang menyokong, yang meminati, yang menjayakan dan yang bersama-sama berusaha mengembangkan lagi DAG® agar dapat memberi manfaat kepada lebih ramai orang lagi.

Alhamdulillah dengan bantuan reseller DAG®, premium reseller DAG® dan Master Leader DAG®, CEO Das Abdul Global telah mendapat award & dinobatkan sebagaiStartup Enterpenuer of The Year 2017 di AZIZAN OSMAN TITANIUM AWARD di Bangkok,Thailand. . Daripada 200 lebih ahli Titanium Circle yang hadir, DAG® terselit dalam kelompok yang menerima award pada ICM di Bangkok pada tahun 2018. Award ini bukan untuk DAG® sahaja tetapi juga award dan hadiah untuk semua reseller yang sama-sama berusaha.

Tahniah untuk semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung. . So, pejuangan DAG® belum tamat, tapi baru saja bermula fasa dan misi baru untuk beri manfaat kepada lebih ramai orang.


Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved