PANDUAN LENGKAP TENTANG SARUNG BANTAL

Kebanyakan masa, kita terlalu memberi perhatian terhadap bantal kita – ada yang terlalu gebu, terlalu padat ataupun yang ‘just right’. Namun bagaimanapun, berapa kerap kita memikirkan tentang cara nak melindungi bantal kita seperti sarung bantal kita sendiri? Sarung bantal seringkali tidak mendapat perhatian yang sepatutnya kerana ia merupakan faktor penting dalam memastikan keselesaan and kebersihan […]

JOM TUKAR BANTAL TIDUR ANDA !

Bilakah last time anda fikir tentang bantal tidur anda tu? Jika jawapan anda adalah “oh, dah lama dah” atau “tak pernah terfikir pun”, anda tidak bersendirian. Percayalah, ramai juga berkata demikian. Kebanyakan orang hanya fokus terhadap kepentingan tilam yang mereka guna, bukanlah bantal tidur mereka. Tetapi apa yang ramai tak tahu, bantal tidur kita juga […]

CARA MEMBASUH SET COMFORTER DI RUMAH

Kalau you guys nak tau, set comforter DAG Home yang diimport khas dari luar negara tu pun dah sampai ke HQ semalam. Kami semua excited bila lihat lori kontena yang berisi beratus set comforter tu muncul di depan, siap buat Live di Facebook untuk tunjuk kepada semua pelanggan kami yang produk DAG ni semuanya berkualiti […]