fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Super Soft Dan Anjal, Microfiber M5 berikan “comfort” tidur yang nyenyak

Bantal Microfiber dengan isian super lembut kembali lagi!

Bukan hanya super lembut dan selesa malah Microfiber sesuai bagi semua kerana ia sangat lembut serta merupakan produk yang mempunyai material anti alergik.

Dikategori sebagai bantal bertaraf 5 bintang keluaran DAG juga mempunyai daya ketahanan yang jauh lebih lama daripada bantal biasa.

Dan paling best, Microfiber juga mempunyai keanjalan yang baik dan akan kembali kepada bentuk asal selepas digunakan.

 

Berbanding dengan H- Class Pro yang diperbuat daripada teknik carding menggunakan fiber halus, bantal ini mempunyai isian super super halus dan isi yang padat selain mempunyai ruang udara baik.

Disebabkan itu Microfiber juga mempunyai sifat anti- hama.

Lebih menarik, bantal ini adalah ia mempunyai jangka hayat yang lama serta ia mudah untuk dijuga.

Disebabkan mempunyai isian yang sangat halus, korang jangan sesekali membasuh bantal ini dan hanya memadai membersihkan dengan menggunakan tisu sahaja.

Korang tidak perlu basuh dengan mesin basuh, sebaliknya hanya sidai di bawah panas terik matahari. Jika mempunyai sedikit kotoran di bantal, hanya perlu lap menggunakan tisu basah sahaja.

 

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "