fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Suka Bercakap? Sertai Pencarian Hos DAG Sekarang!

Pernah tonton program Live DAG di Facebook? DAG kini membuka peluang kepada korang yang suka bercakap dan berani berada di hadapan kamera menjadi sebahagian daripada keluarga DAG.

Inilah peluang bagi korang yang bercita-cita nak jadi pengacara dan hos. Korang dialu-alukan untuk menyertai Pencarian Hos DAG.

Jangan risau jika tidak berbakat, bakat boleh diasah yang penting korang mempunyai minat yang mendalam. Kami boleh bantu!

Seperti yang diketahui, korang akan mengendalikan program Live DAG yang bersiaran di Facebook, Instagram dan juga di Youtube dan penyertaan adalah terbuka kepada semua warganegara.

Jika korang mempunyai impian bergelar pengacara, korang juga boleh mencuba nasib dengan menghantar video berdurasi 30-60 saat tentang diri anda dengan cara paling kreatif kepada dag.kerjaya@gmail.com

Untuk info lebih lanjut korang boleh klik dan jom hantar video anda sekarang!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "