fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Royal Goose Down, Si Angsa Putih Gebu Ekslusif Untuk Anda

Royal Goose Down. Baca pun dah tahu bantal mewah kan?

Ya, keluaran terbaharu DAG, bantal bulu angsa yang berupaya menjadikan tempat tidur anda jauh lebih mewah dan selesa.

Royal Goose Down mempunyai isian 100 peratus daripada bulu angsa yang diimport daripada luar negara menjadikan bantal dikategorikan sebagai bantal organik DAG selain daripada bantal Kapok dan Royal Duck Down.

Menjadikan ia lebih lembut, Royal Goose Down terdiri isian 30% goose down feather iaitu bulu halus dan 70% feather (bulu pelepah) di bahagian bawah dada angsa.

Disebabkan peratusan isian itu, Royal Goose Down menjamin kombinasi yang sempurna dari segi kelembutan dan ketahanannya. Lebih banyak kandungan down feather itu lagi mahal bantal dan bantal lebih ringan.

 

 

Istimewanya bantal ini menggunakan bulu angsa yang telah dinyahkuman sepenuhnya dan boleh digunakan oleh individu yang mempunyai alergik.

Selain bebas kimia, bantal organik ini telah disahkan oleh Oeko-Tex. Oeko-Tex adalah International Association for Research and Testing in the Field of Textile and Leather Ecology yang bertanggungjawab membuat kajian terhadap sesuatu produk sebelum ia dipasarkan.

Lebih menarik, bantal ini adalah ia mempunyai jangka hayat yang lama serta ia mudah untuk dijuga.

Dari segi penjagaannya, bantal ini hanya boleh dicuci dengan cucian kering sahaja untuk melindungi kualiti kandungannya.

Anda tidak perlu mencucinya dengan mesin basuh, sebaliknya hanya sidai di bawah panas terik matahari. Jika mempunyai sedikit kotoran di bantal, hanya perlu lap menggunakan tisu basah sahaja.

Sempena kempen bulan ini, korang boleh dapatkan bantal ini dengan harga promosi RM229 berbanding harga asal RM274. Jimat RM45!

Jangan lepaskan peluang dan dapatkan sekarang!

Baca: Super Soft Dan Anjal, Microfiber Kembali Lagi Dengan Harga Promo!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "