fbpx

Bina Bisnes Berjaya
Tanpa Modal

Tarikh :

18 Disember 2021

Masa :

8.30 Pagi hingga 1 Tengah Hari

Di secara :

Pendaftaran adalah PERCUMA

Di Subsidi oleh DAG

Anda Usahawan DAG dan ingin Bangkit untuk Berjaya?

Teringat masa dulu bisnes dengan DAG, best.. Sehari penah dapat sampai RM1000 sehari. Belanja anak, isteri, mak,ayah semua settle dari hasil jual bantal je.

Tapi sejak pandemik melanda ni, bisnes dah semakin slow, pelanggan pun dah makin berkurang. Dah buat macam-macam tapi sama je.

Macam mana Usahawan DAG yang lain masih boleh survive?

Macam mana mereka yang pernah jatuh tapi bangkit kembali?

Siap ada yang boleh capai Jualan sampai lebih RM127K sebulan ?

Puan Raja Izni Munirah

Samundeswary

Kalaichelvan

Sabri

Isnak Hamzaly

Roslina Gharak

ANDA NAK TAHU RAHSIA BANGKIT USAHAWAN DAG?

Kami bawakan khas buat anda semua secara langsung

Pendaftaran adalah PERCUMA

Di Subsidi oleh DAG

Tiket masuk bernilai RM399

Jangan risau demi anda Usahawan DAG, tiket ini ditaja sepenuhnya oleh DAG secara PERCUMA je!

Anda daftar Sekarang

BONUS

PERCUMA 1x e-Book dari Richworks

BONUS TAMBAHAN

Anda juga berpeluang Menang Barangan DAG!

Bina Bisnes Berjaya
Tanpa Modal

Tarikh :

18 November 2021

Masa :

8.30 Pagi hingga 1 Tengah Hari

Di secara :

Pendaftaran adalah PERCUMA

Anda Usahawan DAG dan ingin Bangkit untuk Berjaya?

Teringat masa dulu bisnes dengan DAG, best.. Sehari penah dapat sampai RM1000 sehari. Belanja anak, isteri, mak,ayah semua settle dari hasil jual bantal je.

Tapi sejak pandemik melanda ni, bisnes dah semakin slow, pelanggan pun dah makin berkurang. Dah buat macam-macam tapi sama je.

Macam mana Usahawan DAG yang lain masih boleh survive?

Macam mana mereka yang pernah jatuh tapi bangkit kembali?

Siap ada yang boleh capai Jualan sampai lebih RM127K sebulan ?

Puan Raja Izni Munirah

Isnak Hamzaly

Roslina Gharak

Kalaichelvan

Samundeswary

Sabri

ANDA NAK TAHU RAHSIA BANGKIT USAHAWAN DAG?

Kami bawakan khas buat anda semua secara langsung

Anda daftar Sekarang 

PERCUMA 1x e-Book dari Richworks

BONUS TAMBAHAN

Anda juga berpeluang Menang Barangan DAG!

Pendaftaran adalah PERCUMA

BONUS

Tiket masuk bernilai RM399

Jangan risau demi anda Usahawan DAG, tiket ini ditaja sepenuhnya oleh DAG secara PERCUMA je!

Daftar Sekarang sementara peluang masih ada.

Borang Bukan Usahawan DAG

Borang Bukan Usahawan DAG

Borang
Usahawan DAG

Borang 
Usahawan DAG

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0