fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Promosi bekas makanan Lockware by DAG jadi rebutan ramai

Baru-baru ini DAG mengadakan Promosi Octoborn selama 3 hari yang mana menawarkan diskaun untuk bekas makanan Lockware by DAG dengan harga durian runtuh sehingga hampir 60%. Selama 3 hari berlangsung bekas makanan Lockware by DAG mendapat sambutan yang menggalakkan dan atas permintaan ramai DAG bersetuju untuk memperpanjangkan promosi bekas makanan Lockware by DAG ini sehingga 31 Oktober 2021.

 

Buat anda yang baru sahaja mengenali DAG, sebenarnya produk DAG bukan sahaja bantal hotel dan barang kelengkapan bilik tidur, tetapi sejak tahun lepas 2020 DAG telah menambah satu lagi  produk baru iaitu bekas makanan Lockware by DAG.

 

7 SEBAB KENAPA PILIH BEKAS MAKANAN LOCKWARE BY DAG

 

  1. Anti leaking

Bekas makanan Lockware by DAG ini direka khas dengan adanya getah di sekeliling setiap penutup lockware. Jadi anda tidak perlu risau kalau pergi berkelah (picnic), hiking, atau bekal makanan yang berkuah yang dimasukkan dalam bag pasti tidak tumpah lagi.

 

  1. Air Tight Seal ( Kedap Udara )

Menjadi kerisauan ibu-ibu, bila beli biskut atau snack, makanan akan cepat menjadi lemau. Tetapi dengan bekas makanan Lockware by DAG ini anda tidak perlu risau lagi kerana bekas makanan ini kedap udara, jadi makanan anda akan tahan lebih lama, tidak lemau dan tidak masuk angin.

 

  1. X-Clip button 

Menariknya dengan bekas makanan Lockware by DAG ni, ianya direka dengan X-Clip button yang mana akan menjadikan penutup tidak mudah terbuka, sangat secure dan kukuh ketika digunakan.

 

  1. Mudah simpan dan kemas 

Bekas makanan Lockware by DAG ini mempunyai pelbagai saiz, jadi anda boleh susun atur simpanan bekas makanan ini dengan mudah dan nampak tersusun cantik jer di dalam almari atau peti sejuk. Paling best bila susunan dah kemas anda juga akan dapat jimatkan ruang dan jika tidak digunakan anda boleh gabung semua bekas makanan ini dan disimpan dalam satu bekas sahaja.

 

  1. Microwave &  Freezer Save

Makanan yang disimpan dalam bekas makanan Lockware by DAG ini, anda boleh terus panaskan makanan tersebut di dalam microwave, tetapi pastikan anda buka penutup terlebih dahulu. Ketahanan Lockware by DAG ini dari 20°C sehingga 100°C. Selain dari tahan panas, anda juga boleh menggunakan Lockware by DAG ini untuk menyimpan bahan mentah seperti ayam, daging, ikan di dalam peti sejuk kerana ianya tahan sejuk.

 

  1. BPA FREE

BPA bermaksud Bisphenol A. Ia adalah sejenis bahan kimia yang ditambah dalam kebanyakan produk komersial termasuklah botol plastik, bekas makanan dan juga botol susu. Untuk  bekas makanan Lockware by DAG ini, anda tidak perlu risau kerana bekas makanan Lockware by DAG ini adalah BPA Free dan insyaallah selamat untuk digunakan.

 

  1. Jana Pendapatan

Selain dari kebaikkan menggunakan bekas makanan Lockware by DAG ni, anda juga boleh jana pendapatan bersama DAG secara percuma hanya dari rumah jer. Untung dari jualan Lockware by DAG ini pun boleh tahan best juga. Anda boleh terus daftar dengan HQ DAG atau daftar dengan usahawan – usahawan DAG yang sah berdekatan dengan anda.

 

 

PROMOSI BEKAS MAKANAN LOCKWARE BY DAG HARGA DURIAN RUNTUH

Berita baik buat para isteri dan ibu-ibu di luar sana, DAG memperpanjangkan promosi Lockware by DAG ini dengan menawarkan harga yang sangat murah, hampir 60% diskaun.

Lockware by DAG – Imperial Palace

Lockware Imperial Palace ini didatangkan dengan 4pcs lockware:

  • 1 pcs 1200ml dan penutup (18cm x 11.5cm x 8cm)
  • 1 pcs 4200ml dan penutup (21cm x 15cm x 15cm)

 

Harga Asal: RM69

Harga Promosi Octoborn: RM40

JIMAT : RM 29

Lockware by DAG – Hot Pink

Lockware Hot Pink ini didatangkan dengan 6pcs lockware:

  • 1 pcs 600ml dan penutup (13cm x 13cm x 4cm)
  • 1 pcs 1000ml dan penutup (13cm x 13cm x 6.5cm)
  • 1 pcs 3000ml dan penutup (16cm x 16cm x 13cm)

 

Harga Asal: RM79

Harga Promosi Octoborn: RM37

JIMAT : RM 42

 

Lockware by DAG – Turquoise

Lockware turquoise ini didatangkan dengan 8pcs lockware:

  • 2 pcs 530ml dan penutup (12cm x 8.5cm x 6.5cm)
  • 1 pcs 1200ml dan penutup (12cm x 8.5cm x 13.5cm)
  • 1 pcs 4200ml dan penutup (21.5cm x 15cm x 14cm)

Harga Asal: RM99

Harga Promosi Octoborn: RM40.20

JIMAT : RM 58.80

Nak cari hadiah untuk isteri dan ibu, bekas makanan Lockware by DAG lah pilihannya!!.

 

Dapatkan segera bekas makanan Lockware by DAG selagi stok masih ada dengan usahawan-usahawan DAG berdekatan anda sekarang. 

1

Mari Mulakan Ujian Tahap Tidur Anda...

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Nak tidur cepat, cuba pakai stokin

Ramai yang mempunyai masalah tidur, sukar untuk melelapkan mata walaupun telah cuba berkali-kali untuk memejamkan mata. Tetapi ada yang mengatakan dengan memakai stokin akan membuatkan

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0