fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

#PILLOWOFTHEDAY: POLYESTER HELIX DAG

Anda seorang yang penggemar bantal yang tinggi dengan isian yang padu? Kami sarankan bantal popular kami, Polyester-Helix-DAG atau lebih dikenali sebagai PhD. Ia merupakan koleksi bantal hotel 3 bintang yang masih mempunyai kualiti yang bagus. PhD sering menjadi pilihan ramai terutama sekali buat first-time buyer, selain daripada bantal Hclass Pro.
Mungkin ramai yang tidak tahu, di DAG, kami menawarkan 9 variasi bantal koleksi hotel untuk semua yang berbeza dari segi material, kelembutan, jangka hayat dan lain-lain. PhD ini amat sesuai buat mereka yang lagi prefer bantal yang tinggi dan dapat memberi support yang lebih kepada kedudukan kepala kita ketika tidur.

Kenapa ia famous di kalangan first-time buyer? Ini kerana PhD sesuai digunakan untuk semua termasuk juga mereka yang menghidap penyakit asma dan masalah alahan kerana bantal ini tidak berdebu serta anti alergik.

Bahasa: Bantal keluaran popular DAG ini, Polyester Helix DAG atau lebih dikenali sebagai PHD, merupakan koleksi bantal bertaraf 3 bintang dan ia sangat lah sesuai buat penggemar bantal tinggi tetapi lembut. Amat bagus buat mereka yang mempunyai asma kerana ia dapat membantu sistem pernafasan serta tidak berdebu dan anti alergik. Jika inginkan bantal yang mempunyai kualiti bantal hotel dengan harga yang sangat berpatutan, PHD adalah jawapannya. Mudah dijaga serta tidak memerangkap lembapan.
English: This sought after product from DAG which is Polyester Helix DAG, also known as PHD, is a 3 stars collection and it is most suited for those who seek for a slightly higher pillow types yet soft at the same time. PHD is best known to be very hygienic thus making it anti dust as well as anti allergic, which is very suitable for those with asthma. PHD is the answer if you are looking for a quality hotel type pillows at a very reasonable price. Very easy to be taken care of and does not absorb too much moisture such as sweat.

Seperti produk DAG yang lain, PhD ni adalah ia mempunyai jangka hayat yang lama serta ia mudah untuk dijuga. Anda tidak perlu basuh dengan mesin basuh, sebaliknya hanya sidai di bawah panas terik matahari.
Dapatkan bantal PhD dengan harga RM35 untuk sebiji bantal, RM100 untuk 3 biji bantal.

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Tahukah anda kesihatan diri amat penting dalam kehidupan kita? Walaupun kesihatan berkaitan tidur sering dipandang enteng namun, kesihatan tidurlah kunci kepada kesihatan lain. Amalkan konsep ‘Mencegah Lebih Baik dari Merawat’ untuk kesihatan berkualiti

Bantal DAG mampu memberi keselesaan tidur nyenyak buat anda. Berminat dengan bantal kami? Klik sini Untuk sebarang maklumat menjadi keluarga usahawan kami klik di bawah

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Bersih Ke Bantal Saya?

Anda rasa bantal anda tidur dekat rumah tu bersih tak? Ok kalau bersih, berapa kali anda basuh dalam masa seminggu, sebulan, atau setahun? Sebelum tu,

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Mengenai kami

Produk

Reseller

Hubungi

Chat

DAG menjadi Jenama  No.1 Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

  • E -book
  • Tools Marketing
  • Promotion
  • Product
  • Careline

About

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved