fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

#PILLOWOFTHEDAY: MICROFIBER M3

 

Jika anda seorang yang gemarkan bantal yang lembut, empuk dan berkualiti. Why not pilih bantal koleksi 5 bintang kami, iaitu bantal Microfiber M3. Mungkin ramai yang tidak tahu, di DAG, kami menawarkan 9 variasi bantal koleksi hotel untuk semua yang berbeza dari segi material, kelembutan, jangka hayat dan lain-lain. Microfiber M3 ini amat sesuai buat mereka yang lagi prefer bantal lembut seperti tidur di atas kapas.

 

Bahasa: Bantal bertaraf 5 bintang keluaran DAG iaitu Microfiber M3 ini sesuai bagi semua kerana ia sangat lembut serta merupakan produk yang mempunyai material anti alergik. Selain daripada mempunyai material microfiber yang halus dan isi yang padat, bantal M3 ini juga mempunyai ruang udara yang menyebabkan ia produk anti dust mites. Microfiber M3 ini juga mempunyai daya ketahanan yang jauh lebih lama daripada bantal biasa.

English: Microfiber M3 is a special product from DAG which is known to have a quality like a 5 stars rated due to the fluffiness and super soft material. Yet at the same time, it has the level of a satisfying firmness which guarantee you the best comfort. The versatility and the longevity of this pillow is much more promising than others, which can stand upto 2 years. It is not just super comfortable but is also anti allergic as the materials are known to be anti dust mites.

Apa yang best tentang bantal M3 ni adalah ia mempunyai jangka hayat yang lama serta ia mudah untuk dijuga. Anda tidak perlu basuh dengan mesin basuh, sebaliknya hanya sidai di bawah panas terik matahari. Jika mempunyai sedikit kotoran di bantal M3 anda, hanya perlu lap menggunakan tisu basah sahaja. Seperti apa yang dilakukan oleh Tuan Farizul di gif ini.

Dalam video ni, difahamkan Tuan Farizul leka makan donut di office sampai terjatuh atas bantal.

Dah lah donut coklat weh! Jatuh atas bantal putih pulak tu! Adoi….

Tapi, jangan risau. Lap je guna tisu. Tak yakin? Jom tengok final result dia.

Ha, putih je kan?

Macam itulah cara nak ‘basuh’ bantal M3 jika ada kotoran.

Seperti apa yang dikatakan di atas, jangan sesekali basuh dengan mesin basuh ye. Ini kerana, material yang digunakan untuk bantal M3 ini sangat halus, hence nama Microfiber.

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved