Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

No more Monday Blues, Rebut Peluang Pandemik Sales Sekarang!

Biasanya hari Isnin ini ‘feel’ kerja tu lain macam sikit. Yelah semalam kan hari cuti, jadi secara tidak langsung badan dan mental kita masih lagi berada dalam mood berehat.

Fenomena “Monday Blues” bukan sahaja terjadi bagi mereka yang bekerja tetapi juga yang sedang bersekolah atau sesiapa sahaja yang merutinkan hari Isnin sebagai permulaan bagi apa sahaja aktiviti.

Jika anda sering berasa tidak bersemangat apabila tibanya hari Isnin, itu adalah perkara biasa.

Menurut kaji selidik yang dijalankan oleh laman web Gallup pada tahun 2015, hanya 32% pekerja di Amerika Syarikat yang betul-betul memberikan komitmen terhadap kerja masing-masing.

TETAPI…

Tahukah anda, tips untuk mengatasi masalah ‘Monday Blues’ adalah dengan melakukan perkara-perkara yang boleh membuatkan anda fokus.

Monday Blues mungkin nampak teruk namun ia bergantung kepada individu.

Pertama sekali, rancang aktiviti kerja anda sehingga Jumaat.
– Perkara ini boleh dilakukan setiap Jumaat sebelum tamat waktu bekerja. Ini bagi membolehkan mental anda bersedia lebih awal untuk melakukan kerja-kerja mengikut perancangan anda setibanya hari Isnin.

Senaraikan perkara yang membuatkan anda seronok dan teruja.
– Apa sahaja yang bermain di minda anda yang menyebabkan anda tidak sabar untuk melakukan hal itu. Contohnya mempunyai idea bernas untuk dikongsi bersama rakan sekerja.

Tidur yang berkualiti.
– Amalkan aktiviti tidur yang cukup dan berkualiti dengan bantuan suasana tidur yang tenang.

Buat perkara yang anda suka.
– Ya, perkara yang anda suka. Ambil masa beberapa ketika untuk melakukan perkara yang anda gemarkan untuk menyuntik mood positif dalam minda anda. Mungkin anda gemarkan media sosial, jadi ambil masa beberapa minit untuk menyemak akaun Facebook anda.

Oh ya, sebelum ini promosi DAG Year End Pandemic Sale akan berakhir tidak lama lagi.

Dengan penjimatan sehingga RM49.80 bagi sebiji bantal King, anda kini hanya perlu membayar RM79.20 sahaja untuk tampil eksklusif di kamar tidur anda.

Lebih menarik, penjimatan sehingga RM266 juga ditawarkan untuk pembelian empat biji bantal King sehingga 31 Disember ini.

Selain itu bantal peluk White Bolster juga ditawarkan dengan harga RM39 sahaja berbanding harga asal iaitu RM56 untuk sebiji!

Anda kini boleh dapatkan pelbagai warna dengan harga RM38 sahaja dengan penjimatan sebanyak RM17 bagi sehelai!

Apa tunggu lagi..

Inilah peluang anda untuk merasai kualiti produk DAG dengan harga mampu milik sehingga hujung bulan ini sahaja!

 

Baca: Ayuh Berniaga Dengan DAG, Pasti Lebih Mudah!

 

No more Monday Blues, Rebut Peluang Pandemik Sales Sekarang!

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir