fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Mak Wan Pengsan , DAG Hadiahkan tajaan Pakej Umrah

“Kalau boleh, Mak Wan nak jejak kaki Mak Wan di bumi Allah (Mekah). Kalau mati dekat sana pun Mak Wan rela.”

Itulah yang diucapkan oleh pelakon veteran, Mak Wan sebelum menerima hadiah tajaan pakej umrah daripada Tuan CEO sendiri; Tuan Das Abdul.

Sebaik saja hadiah tersebut dihulurkan, Mak Wan terus mengalami sesak nafas dan pengsan secara tiba-tiba. Live show itu juga turut dihentikan seketika dek kerana perasaan cemas yang menyelubungi set penggambaran.

Penggambaran diteruskan kembali setelah Mak Wan kembali dalam pulih dan dalam keadaan yang lebih tenang.

Setelah penggambaran kembali berjalan, Tuan Das Abdul tanpa teragak-agak menawarkan sebuah lagi pakej umrah kepada Mak Wan agar Mak Wan boleh menjalankan ibadah umrah bersama peneman yang dipilih beliau.

Mak Wan merupakan salah seorang daripada 25 penerima bertuah pakej umrah PERCUMA tajaan Syarikat DAG.


Kesemua penerima akan berlepas ke Tanah Suci Mekah untuk melaksanakan ibadah umrah pada tahun hadapan selepas berakhirnya wabak Covid 19.

Kami di DAG mendoakan agar Mak Wan dan semua usahawan DAG yang menerima pakej tersebut dapat memenuhi impian mereka untuk melawat Tanah Suci pada tahun hadapan.

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "