fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Lockware? Istimewa Bulan Malaysia, Nantikan 9.9 Ini!

Selepas kejayaan kempen bulan kemerdekaan baru-baru ini, DAG sekali lagi bakal menawarkan produk terbaharu.

Bakal dilancarkan pada 9.9 ini, produk terbaharu ini didatangkan dengan hadiah percuma untuk ‘One Day Special Sale’.

Lebih menarik, sebanyak tujuh hadiah bakal dimenangi termasuk hadiah utama berupa barangan kemas untuk anda sempena 9.9 ini.

Tapi produk apa tu?

Bukan bantal, bukan comforter!

Jeng jeng jeng

DAG Home bakal menawarkan set lockware berkualiti tinggi untuk anda semua!

Yasss lockware!

Mengambil inspirasi daripada warna popular iaitu Turquoise, Imperial Place dan Hot Pink, lockware ini turut didatangkan dengan saiz yang berbeza.

Diperbuat daripada bahan plastik bebas BPA yang tebal dan tahan lama yang berupaya menyimpan pelbagai jenis makanan.

Haa nak tahu apa lagi yang menarik pasal lockware DAG Home ini, nantikan 9.9 ini.

 

Baca: Berniaga Cara Pasca Covid-19, Jom #sapotlokal #sokonglokal

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "