fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Lekaih! Promo Nak Habis Dah!

Anda dah grab promo OctoBorn?

Dapatkan sekarang! Sebab apa?

Hanya tinggal 5 hari sahaja lagi sebelum berakhirnya penjimatan berkali ganda!

Dengan penjimatan berganda, anda kini boleh mendapatkan bantal best selling iaitu H-Class Pro dan H- Classic secara kombo dengan harga yang lebih murah.

Dengan penjimatan RM29, anda boleh mendapatkan dua biji bantal H-Class Pro yang bernilai RM97 sahaja!

Apa yang best sangat bantal ini?

Terdiri daripada material fibre yang lebih halus dan diperbuat menggunakan teknologi baru iaitu carding (carik), menjadikan bantal ini lebih lembut dan lebih tahan lasak. Penjagaan yang lebih mudah kerana ianya boleh dibasuh.

Selain itu H-Class Pro juga bersifat anti-hama dan tidak memerangkap haba atau lembapan menyebabkan bantal itu menjadi kegemaran ramai.

Selain H- Class Pro, anda juga boleh dapatkan bantal H-Classic secara kombo dengan penjimatan sehingga RM11.60.

Terjual lebih 1,0000000 unit, H-Classic merupakan best-selling yang menjadi kegemaran ramai.

Bersifat tidak berdebu dan anti alergik, bantal berkenaan sangat bagus untuk mereka yang asma selain sesuai dengan tekstur kepala dan bahu kerana diperbuat daripada bahan yang empuk – menjadikan ia pilihan ramai.

2 biji H- Classic
Harga promo: RM79
Harga asal:RM90.60 (JIMAT RM 11.60)

2 biji H- Class Pro
Harga promo: RM97
Harga asal: 126 (JIMAT RM 29)

1 biji H- Classic + 1 biji H-Class Pro
Harga promo: RM88
Harga asal: RM108.30 (JIMAT RM 20.30)

Dapatkan sekarang dengan usahawan kami berdekatan anda!

Baca: BPN Dah Masuk? Manfaatkan Sebaiknya Untuk Masa Depan Keluarga Anda

 

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Anak Kerap Selsema kerana bantal

Ibu mana yang tidak risau bila anak kerap sangat selsema, tak kan lah kanak-kanak pun boleh dapat resdung? Tambah lagi di zaman Covid-19 ni, kalau

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

0

Join Us in Telegram " ZERO MODAL DAG "