fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Kurang Seminggu lagi, Gelang Emas Biskut Tawar Bakal Temui Usahawan DAG Yang Bertuah

Berbaki enam hari sahaja lagi!

Kempen merdeka yang bermula 1 Ogos lalu bakal berakhir kurang seminggu lagi sekaligus menamatkan pencarian lima pemilik barangan kemas bernilai RM30 ribu dalam masa seminggu lagi.

Selain daripada Top 3 superstar untuk bulan ini, semua usahawan DAG yang berjaya membuat belian sebanyak RM500 di dalam satu invois juga layak menyertai cabutan bertuah seutas gelang emas.

Bernilai lebih RM5000, gelang emas biskut tawar itu bakal menjadi milik usahawan yang bertuah tidak lama lagi.

 

 

Menurut CEO, Tuan Das Abdul, sebanyak lima barang kemas dengan reka bentuk terkini akan diberikan sebagai ganjaran untuk usahawan DAG yang bertuah.

“Saya nak bagi percuma sahaja kepada usahawan DAG tertakluk kepada syarat-syaratnya,” katanya ketika mengumumkan ganjaran istimewa untuk kempen bulan ini.

Gelang emas biskut tawar yang bakal diberikan kepada usahawan bertuah itu dipilih berdasarkan undian orang ramai yang menonton video live Tuan Das baru-baru ini.

Selain itu sebentuk bangle emas direka bersama biskut tawar juga menjadi rebutan usahawan baharu yang mendaftar pada bulan ini.

 

 

Bagi anda yang belum mendaftar sebagai usahawan kami, daftar sekarang dan anda mungkin usahawan bertuah yang bakal memenangi bangle emas berharga lebih RM3000 ini.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

 

Baca: Nak Bangle Emas? Jom Sertai DAG Sekarang

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved