fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

KELEBIHAN POOL TOWEL DAG

KELEBIHAN POOL TOWEL DAG – Golden Blue Bumblebee DAG


[one_second]

1. BESAR – saiz 30×60 inci. Sangat besar untuk menutupi seluruh badan anda. Kalau tuala kecil, lepas mandi terkepit kepit jalan, tarik tuala tu sebab terbuka, nampak bahagian badan yg lain. Orang badan kecil atau besar sesuai sangat. (buat gaya ikat di pinggang atau berkemban)

2. LEMBUT DAN SELESA – diperbuat dari 600gsm benang memang cukup lembut dan selesa untuk kita buat lap atau nak guna untuk selimut pun tak ada masalah. (buat gaya sentuh pada permukab tapak tangan/letak pada pipi)

3. TEBAL – kadar penyerpan yang tinggi. dah lap semua badan tapi tuala tak basah sangat pun. (maybe boleh buat demo penggunnaan, curah air dan lap)[/one_second]

[one_second]

4. MUDAH DIJAGA DAN DIBERSIHKAN – sulaman antara benang rapat dan tebal buat ia sangat berkualiti. Boleh basuh dengan mesin basuh, dikeringkan, boleh basuh dengan pencuci biasa tak perlu risau akan luntur, berbulu atau mengecut.

5. DESIGN MENARIK – warna menawan, ada biru gelap, putih dan kopi cair. Memang lawa dan confirm kalau pergi kolam renang orang akan tengok.

6. CITARASA MEWAH – warna dan design dia nampak mewah dan melambangkan citarasa yang exclusive dan classy.

[/one_second]

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Orang Cina Ada Ip Man, Kita Ada Mat Kilau

Belum habis lagi orang bercerita mengenai filem Mat Kilau, fenomena yang dikira berjaya mengangkat semula populariti genre filem tanah air di hati penggemar filem. Pasti

Pay Day Special Hadiah Untuk Anda!

Anda sedang mencari set comforter berkualiti tinggi dengan harga super duper murah??? Inilah peluang anda untuk menyerlahkan lagi sisi kamar tidur anda dengan comforter 700

Lebih Besar Lebih Banyak Serap Air!

Lebih besar lebih banyak boleh serap air! Haaa ramai yang mencari-cari tuala yang besar dan berkualiti tinggi kan. Disebabkan itu DAG tampil mengeluarkan tuala terbaharu

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved