fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Jatuh Hati Dengan Bantal Hotel DAG

Jatuh Hati Dengan Bantal Hotel DAG


Pada suatu malam, sedang saya merehatkan diri sambil melihat facebook di handphone, tiba-tiba terpancar 1 iklan iaitu “DAS Abdul Global”..Pada ketika itu, saya merasa wow “bantal hotel” tu…hurmm apa lagi tanpa rasa segan silu, saya pon PM di ruangan komen..tunggu punya tunggu respond yang saya PM dibalas…Alhamdulillah…masa tu saya dapat respond 2 orang reseller meletakkan no.tel mereka di ruangan komen tersebut. Selepas je dapat no tel. mereka, tanpa melegahkan waktu, saya terus whatsapp kedua-dua reseller tersebut secara serentak untuk mengetahui lebih lanjut harga, jenis bantal, kelebihan bantal dan lain-lain..

Huhhh, tunggu punya tunggu antara 2 reseller yang saya whatsapp tadi, ada seorang reseller memberi respond..hurmmmm leganya saya waktu tu…PM saya dibalas dengan begitu pantas dan ketika itu perasaan saya terlampau excited utk tau semuanya tentang DAG ni..See, saya punya excited sampai tak sedar waktu tu dah hampir lewat malam..ya allah pada ketika itu, saya rasa seperti mendapat “hidayah dari allah”, dan tertanya-tanya inikah petanda ya allah berikan untuk aku menceburi dalam bidang perniagaan ini sebagai part time untuk side income…

Ok berbalik dengan cerita yang tadi tu, saya pon cuba lah untuk membeli 1 biji H Class dan 1 biji PHD untuk mengetahui lebih lanjut keberkesanan bantal hotel DAG ni..Lepas dah order tu, mesti lah kene tunggu courier sampai kan??..Tunggu punya tunggu, akhirnya bantal yang diidamkan sampai ke tangan saya..

Dengan rasa keterujaan, saya terus buka bungkusan untuk mencuba bantal tersebut..ya allah memang best sangat-sangat..tiap-tiap hari dah sy guna bantal ni..sampai dah terlupa bantal yang lain..hihi..Bantal yang selesa, tidak sakit leher seperti tido di hotel…bangun-bangun je dah siang..Hurmmmm hebat betul penangan bantal hotel DAG ni kan!!!
Ok selepas je saya dah cuba bantal hotel DAG ni..saya amik keputusan untuk jadi dropship..alhamdulillah semasa saya jadi dropship saya berjaya menjual 12 biji bantal..masa tu gembira sgt dapat customer..bila saya dah rasa best menjual saya terfikir pula untuk jadi reseller..

” Pertama kali saya jadi reseller saya order 30 biji bantal “

Alhamdulillah..pertama kali saya jadi reseller saya order 30 biji bantal..dua minggu sahaja bantal saya dh abis dijual..perasaan makin lama makin berkoba- koba..bila bantal yg saya jual dapat sambutan yang menggalakkan…Seterusnya saya up kan beli bantal 50biji pula..ni x sampai beberapa minggu bantal saya dah susut..sblm bantal saya abis stok, harini saya order lgi 30biji untuk tambah stok saya..

Syukur ya allah, mempertemukanku dengan bantal hotel DAG ni..alhamdulillah usaha yang saya laburkan ni yang tidak sampai beberapa bulan dah mula mendapatkan hasil..Dari segi kewangan pula, dapat tambahkan pendapatan saya sekeluarga…Alhamdulillah…Memang betullah bantal hotel ni boleh membuatkan saya jatuh hati..Sleep like A king ????…Ingat bantal hotel ingat DAG…Demikianlah kisah cerita saya bermula business bantal hotel DAG ni..Insyaallah saya akan teruskan perjuangan business bantal hotel DAG ni..Aminnn..

Hasil Nukilan Ikhlas Daripada:-
Nur Hamizah Abd Karim
DAG 1236

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

10 Hari Lagi Gais! Jom Grab Sekarang!

Berbaki 10 hari lagi, promosi hebat sempena bulan perayaan Deepavali akan tamat. Inilah peluang bagi anda untuk merasai sendiri kualiti bantal DAG dengan harga yang

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved