Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Gaji RM2,500? Lepas Bayar Semua Komitmen, Berapa Je Yang Tinggal

Tidak dinafikan bukan mudah untuk menjalani kehidupan seharian di zaman sekarang lebih-lebih lagi dengan harga barang mahal tetapi gaji masih lagi di tahap yang sama. Lebih tepat lagi gaji kecil.

Kalau sebelum ini dengan RM50, macam-macam barang boleh diperolehi tapi sekarang mungkin dapat satu bakul sahaja.

Dengan pendapatan bulanan sebanyak RM2,500 sahaja apa yang anda boleh buat?

Selepas ditolak komitmen dan keperluan, berapa yang tinggal?

Ramai yang mengeluh gaji selalu tak cukup lebih-lagi mereka yang bergaji RM2000 hingga RM3000 sehinggakan mereka tiada simpanan.

Melihat kepada keperluan zaman sekarang, perkara itu tidak dinafikan tambahan pula kos hidup di ibu negara khususnya adalah tinggi.

Jika dihitung, individu yang bergaji kurang daripada RM3000 menghadapi masalah untuk menguruskan kewangan mereka dengan baik.

Bukan tidak pandai berjimat tetapi komitmen itu terlalu besar jika dibandingkan dengan pendapatan setiap bulan.

Sebagai contoh, kadar sewa bagi sebuat rumah flat di ibu kota boleh mencecah sehingga RM800 sebulan manakala bayaran ansuran bulanan untuk sebuah kereta MyVi pula boleh menjangkau sehingga RM650 sebulan.

Itu belum dihitung anggaran bil-bil wajib setiap bulan.

Tapi sebenarnya anda boleh mencari alternatif lain untuk menjana pendapatan sampingan yang lain.

Contoh kata anda bekerja waktu pejabat dari 9 pagi hingga 6 petang dan tidak mustahil jika anda boleh memanfaatkan waktu malam anda dengan mencari duit lebih.

Korbankan sedikit waktu rehat anda untuk cari duit. Signifikan hal ini hanya satu. Cari duit lebih atau buat duit yang banyak!

Apa caranya dan bagaimana untuk mendapatkannya?

Pak Din yang berusia 72 tahun mampu menjana pendapatan sehingga RM4000

Selain pengurusan kewangan yang betul, anda juga digalakkan untuk berniaga. Jika tidak tahu caranya, jangan risau, DAG ada jawapannya.

DAG kini membuka peluang dengan hanya bermodalkan 10 biji bantal sebagai untuk permulaan bagi anda yang berminat menyertai keluarga besar DAG.

Ramai reseller DAG yang boleh dijadikan contoh dalam DAG dan kebanyakkannya mampu menjana pendapatan bersih sehingga RM7000 sebulan.

Bukankah ia membantu?

Daftar sekarang jika anda mahu keluar zon selesa sekarang!

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami. Klik ini sahaja untuk mendaftar sebagai dropship kami.

 

Baca: “Hidup Saya Kucar Kacir, Down Ketika Itu…” – Bangkit Selepas Kematian Anak, Wak Meli Tak Menyesal Berhenti Kerja

 

Gaji RM2,500? Lepas Bayar Semua Komitmen, Berapa Je Yang Tinggal

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir