fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Gaji RM2,500? Lepas Bayar Semua Komitmen, Berapa Je Yang Tinggal

Tidak dinafikan bukan mudah untuk menjalani kehidupan seharian di zaman sekarang lebih-lebih lagi dengan harga barang mahal tetapi gaji masih lagi di tahap yang sama. Lebih tepat lagi gaji kecil.

Kalau sebelum ini dengan RM50, macam-macam barang boleh diperolehi tapi sekarang mungkin dapat satu bakul sahaja.

Dengan pendapatan bulanan sebanyak RM2,500 sahaja apa yang anda boleh buat?

Selepas ditolak komitmen dan keperluan, berapa yang tinggal?

Ramai yang mengeluh gaji selalu tak cukup lebih-lagi mereka yang bergaji RM2000 hingga RM3000 sehinggakan mereka tiada simpanan.

Melihat kepada keperluan zaman sekarang, perkara itu tidak dinafikan tambahan pula kos hidup di ibu negara khususnya adalah tinggi.

Jika dihitung, individu yang bergaji kurang daripada RM3000 menghadapi masalah untuk menguruskan kewangan mereka dengan baik.

Bukan tidak pandai berjimat tetapi komitmen itu terlalu besar jika dibandingkan dengan pendapatan setiap bulan.

Sebagai contoh, kadar sewa bagi sebuat rumah flat di ibu kota boleh mencecah sehingga RM800 sebulan manakala bayaran ansuran bulanan untuk sebuah kereta MyVi pula boleh menjangkau sehingga RM650 sebulan.

Itu belum dihitung anggaran bil-bil wajib setiap bulan.

Tapi sebenarnya anda boleh mencari alternatif lain untuk menjana pendapatan sampingan yang lain.

Contoh kata anda bekerja waktu pejabat dari 9 pagi hingga 6 petang dan tidak mustahil jika anda boleh memanfaatkan waktu malam anda dengan mencari duit lebih.

Korbankan sedikit waktu rehat anda untuk cari duit. Signifikan hal ini hanya satu. Cari duit lebih atau buat duit yang banyak!

Apa caranya dan bagaimana untuk mendapatkannya?

Pak Din yang berusia 72 tahun mampu menjana pendapatan sehingga RM4000

Selain pengurusan kewangan yang betul, anda juga digalakkan untuk berniaga. Jika tidak tahu caranya, jangan risau, DAG ada jawapannya.

DAG kini membuka peluang dengan hanya bermodalkan 10 biji bantal sebagai untuk permulaan bagi anda yang berminat menyertai keluarga besar DAG.

Ramai reseller DAG yang boleh dijadikan contoh dalam DAG dan kebanyakkannya mampu menjana pendapatan bersih sehingga RM7000 sebulan.

Bukankah ia membantu?

Daftar sekarang jika anda mahu keluar zon selesa sekarang!

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami. Klik ini sahaja untuk mendaftar sebagai dropship kami.

 

Baca: “Hidup Saya Kucar Kacir, Down Ketika Itu…” – Bangkit Selepas Kematian Anak, Wak Meli Tak Menyesal Berhenti Kerja

 

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Terima Kasih Cikgu…

Tarikh keramat 16 Mei merupakan hari yang ditunggu- tunggu para guru. Tarikh keramat itulah hari golongan pendidik dirai atas sumbangan mereka, sumbangan yang tidak boleh

Lili, seindah namanya…

Mempuyai kelopak bunga warna kebanyakan berwarna putih yang kelihatan menawan dan sangat indah untuk dipandang. Secara umumnya, bunga lili melambangkan kesucian dan keindahan alami. Selain

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved