Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

FENOMENA BANTAL HOTEL 7 BINTANG

Demam bantal hotel 7 bintang terus mencetuskan fenomena yang tersendiri, 1 juta unit bantal berjaya dijual dalam tempoh 3 tahun sekaligus menjadi penanda aras peluasan perniagaan syarikat kelengkapan tidur popular, Das Abdul Global.

Terkenal dengan bantal berkualiti H Class anti debu yang boleh dicuci, Das Abdul Global mengukuhkan lagi jenama penambahbaikan lebih daripada 13 jenis bantal. Kepercayaan pengguna terhadap kualiti produk syarikat ini membuahkan hasil apabila menerima pengiktirafan di peringkat antarabangsa apabila menerima anugerah Superbrands 2019 baru-baru ini.

“Walaupun baru 3 tahun, DAG telah menjual sebanyak 1 juta biji bantal dengan bantuan semua usahawan-usahawan DAG di seluruh Malaysia dan telah di awardkan sebagai pemenang Superbrands. tak sangka dari Car boot sale dapat menang anugerah Superbrands.

“Kita mempunyai lebih 2000 usahawan DAG yang berjaya bersama kita yang di guide yang dibimbing dengan bantuan team usahawan-usahawan DAG yang baru dan lama sebab matlamat kita untuk bangkit bersama perniagaan DAG,” kata Das Abdul yang merupakan pengarah urusan syarikat berkenaan.

Tambah beliau lagi, perniagaan DAG berada di Malaysia, Singapura, di Brunei dan tidak lama lagi akan memecah masuk pasaran Indonesia.

Dengan kapasiti mencecah 40,000 unit sebulan, syarikat ini terus komited meluaskan pasaran mereka ke peringkat Antarabangsa.

Dalam memenuhi matlamat ini, pelbagai intensif lumayan diberikan kepada 2000 ejen mereka di seluruh negara untuk menyerlahkan potensi perniagaan masing-masing.

“Kita telah menghantar ramai usahawan-usahawan DAG untuk menunaikan ibadat umrah setiap tahun, seperti tahun lepas kita berjaya menghantar 11 orang dan pada tahun 2020, kita akan menghantar 25 usahawan DAG yang telah bangkit dan berjaya bersama DAG.

“Banyak lagi reward-reward yang kita hadiahkan dan anugerahkan kepada usahawan-usahawan kita seperti kereta Vellfire, Ford Ranger, I phone, percutian dan banyak lagi demi membalas balik hasil usaha titik peluh mereka bangkit bersmaa DAG,” jelas Das Abdul ketika sesi temu ramah.

Tegas beliau lagi, perancangan terdekat DAG adalah kita akan buka lagi satu hub di Johor supaya menyenangkan lagi usahawan-usahawan di Johor Bharu dan juga Singapura untuk dapatkan produk DAG dan pasarkan DAG dengan kadar yang lebih luas, senang dan cepat.

Sumber: TV3

FENOMENA BANTAL HOTEL 7 BINTANG

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir