fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

DAH LAMA PERHATIKAN BANTAL HOTEL… Tiap kali terjumpa pos kt FB… teringin nak beli. Tapi tengok aje.

DAH LAMA PERHATIKAN BANTAL HOTEL… Tiap kali terjumpa pos kt FB… teringin nak beli. Tapi tengok aje.


APRIL 2017… Biz kuih raya hampir nk abis sbb JUN raya. Risau sbb tak reti nak duk saje.

Tetiba lalu pos pengambilan agent Bantal Hotel oleh fb Susy Basry … tertarik sgt sbb tak pernah tgk offer utk jadi agent bantal hotel.

Wassap Suzy Basry & dia COD sebiji. Esoknya saya wassap dia ttg agent & google ttg bantal hotel. Banyak keluar pasal BantalHotelDAG… Ishhh glamer jugak BantalHotelDAG ni. Dlm masa seminggu saya reg sebagai agent DAG.

” Saya berjaya menjadi PREMIUM RESELLER “

Bulan 4, 5, 6, 7 & 8 .. 5 bulan bersama DAG. Kami diperkenalkan dgn system baru iaitu DS5… Semua mesti bermula dgn kosong. Tension pun ada sbb masa tu, belian terkumpul dah banyak.

Sepanjang SEPT, saya rilex aje, padahal masa tu berebut org lain Reg sabagai Reseller DAG. Saya cuba study markerting plan DAG….

A’haaaaa 1 OCT 2017. DAG 1221 milik saya. Berbekalkan marketing plan tu… tepat 15/10 saya berjaya menjadi PREMIUM RESELLER. Plan & target saya berjaya menepati sasaran. PR dalam masa 15 hari.

Alang2 menjadi PR. that’s mean. I’am a leader. Ramai partner selama ni membantu kejayaan saya. Mereka sanggup tgu giliran utk reg Reseller sebab???? Saya pun ada plan utk mereka.


Terima kasih DAG memberi saya peluang bersama2 menerajui keluarga ini. Terima kasih partner2 saya yg memberi kepercayaan, kerjasama & sokongan. Skrg giliran anda pula dapat apa yang saya dapat.

#Kita_berjemaah
#TeamJomBeliBantalDAG

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2022 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved